Verander WhatsApp naam: Vinden en breng het! 2023

Verander WhatsApp naam: Vinden en breng het!

Zo Change WhatsApp naam – je eigen, van een groep en van elk contact. Vanaf hier en leer alles over contact instellingen WhatsApp!

Na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS en installeren van de boodschappers, wordt u gevraagd voor de verificatie van het nummer, voer een naam. Echter, is niet helemaal duidelijk op het eerste gezicht, waar opdoemen over alles. We onthullen deze wonderbaarlijke WhatsApp geheim.

Change WhatsApp naamVerander WhatsApp naam – dus sommige mensen vragen zich af: Wat?!" (Foto: WhatsApp / Redactie)

Waarom verander de naam WhatsApp wanneer de eh ‘niemand ziet?

de opgegeven naam verschijnt in feite eigenlijk uitsluitend in groep chats, en zelfs onder de leden, waar de eigen nummer niet in de contacten is opgeslagen. In alle andere gevallen zal de naam wordt weergegeven waaronder het nummer is opgeslagen in het telefoonboek. Of lijkt het als het contact niet in het telefoonboek is geregistreerd, alleen het telefoonnummer zonder naam. Maar hoe kan de naam WhatsApp – al was het maar voor de contacten van een groep – nu dan veranderen?

Daarnaast moet men eerst een eigen profiel in de instellingen van de Boodschappers te selecteren en tik op de Ivon met het potlood achteraf. Dit opent een tekstvak waarin de nieuwe naam gemakkelijk kan worden getypt en opgeslagen.

WhatsApp naamswijziging in detailDe stappen om de naam van WhatsApp te wijzigen. (Screenshots: WhatsApp / Redactie)

  Android: Niet storen in te schakelen

verander de namen van andere contacten achteraf

Echter, als je wilt de reeds bestaande contacten WhatsApp naam te veranderen, moet gaan in de instellingen van het telefoonboek en het contact hier bewerken. Echter, er is deze verandering direct toegankelijk vanuit WhatsApp om het contact gewoon weer te geven en selecteer vervolgens de drie punten, waarachter de instellingen verborgen. Klop nu de optie Bewerken en het opent het telefoonboek van het apparaat. In WhatsApp kan er geen directe contacten worden hernoemd. Zodra u de naam in het telefoonboek hebben aangepast, opnieuw te openen u de Messenger. Als u nu op de optie contacten en opent het menu hier en in de volgende stap het punt update wordt de naam veranderd in het overzicht en in de chats en groepsgesprekken.

het vinden van een krachtige groepsnaam en geef

Wilt u de naam van een groep te wijzigen, moet u eerst bellen met de respectieve gesprek. Nu kunt u de groep Info optie in het menu te selecteren en moet tikken na de Stifticon. In de opening kan tekstvak zijn naar de namen van WhatsApp groep chats te passen – zelfs als je niet de beheerder van de groep moet zijn. Wie op zoek naar idee├źn voor een geschikte naam door de manier waarop, is hier 100 koel & grappig WhatsApp groep namen voor inspiratie of voor direct gebruik.

map