De meest creatieve WhatsApp wedstrijden tegen verveling 2023

De meest creatieve WhatsApp wedstrijden tegen verveling

Chatten, bellen, foto’s, video’s of documenten, zelfs video-telefonie is nu mogelijk met de populaire Messenger. alleen de WhatsApp Games nog steeds vermist. De Facebook Messenger heeft nu geïntegreerd zodanig. Misschien binnenkort WhatsApp volgt. maar tot dan is er nog de mogelijkheid om zelf weiterzuhelfen open leuke quiz en puzzel rondes. Wij geven u wat inspiratie.

Heeft u WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone – een andere manier, Messenger tuts! – niet op uw smartphone, kunt u het gratis downloaden van ons en koppelt u met je vrienden of familieleden.
Wie normale gesprekken te saai, die kan putten uit een verscheidenheid aan games. Helaas, WhatsApp is nog niet geïntegreerd games in de app. Maar we weten dus ook om te helpen. Met een beetje fantasie en een paar ideeën van de hersenen teasers uit tijden dat het niet bestond WhatsApp en smartphones, kan superieur aan een aantal leuke hobby als dit.

WhatsApp GamesOp zoek naar een WhatsApp games? Omdat de sky is the limit! (Foto: Pixabay.de/Redaktion)

WhatsApp spellen: puzzel leuk voor tussendoor

Kleine mini-games zijn een prachtige hobby. Natuurlijk, zijn de opties beperkt tot de klant. In het beste geval, daarom werken kleine puzzels en quizzen. De structuur van het spel is altijd zeer vergelijkbaar – en vrij onschuldig, aangezien uw behoeften niets te downloaden op. Bovendien zijn de games zijn zeer gemakkelijk te begrijpen: Een chat-partner, een taak die de andere – een antwoord moeten geven – of het ander als het spel wordt gespeeld in een groep.

Bilderrästel met WhatsApp Smileys

Picture puzzel met smileys zijn nu quasi rigueur. Lastig te bestimtme woorden of zelfs zinnen erknobeln uit aaneengezette emojis is. En de enorme verscheidenheid van kleine foto’s op WhatsApp is gemaakt voor het. Creative kunnen hun eigen puzzels zelfs maar te overwegen, voor alle andere zijn er op het net heel veel ideeën. Categorie diversiteit is geen limiet – alles is toegestaan, wat kan worden beschreven met emoji.

  Android: Niet storen in te schakelen

Bijzonder goed film, serie of titel van het nummer zijn, want dit is waar veel weet van. Maar ook gewone samengestelde woorden of smakelijke gerechten voor het diner zijn mogelijk. Woedt je hier rustig een beetje. Een paar ideeën hebben we ooit voor u in de volgende afbeelding:

WhatsApp spellen RebusAls gevolg van de verscheidenheid van emoji foto puzzel voor WhatsApp zijn perfect. (Foto: editorial)

Nou, je alles wat je weet hebt?

 • Stromberg
 • Lord of the Rings
 • Alarm voor Cobra 11
 • Assepoester
 • psychopaat
 • E.T.
 • … of als u een ezelsbruggetje voor iets nodig?

Games voor groepchats

Er zijn een heleboel WhatsApp spelen bijzonder goed geschikt voor groepen bezitten. U weet waarschijnlijk veel van deze games nog uit je jeugd – dus zelfs vanaf het moment voordat het zelfs bestond WhatsApp. Hangman is net zo mogelijk als StadtLandFluss, quiz met verschillende mogelijke antwoorden of een woord en zin ketens. Je moet slechts het begin te verduidelijken, als antwoord om te draaien. zal na Wild chatten namelijk zeker snel uitgegroeid tot verwarrend – met uitzondering van de quiz met antwoordmogelijkheden. Omdat de snelste moet zeker winnen.

Het meeste plezier te maken van dergelijke games als je een afspraak te ontmoeten op een vaste datum en elk zijn ook dan duurt alleen een beetje tijd.
Een paar voorbeelden die we hebben voor u samengesteld:

 • samengesteld woordenDat is een van de eenvoudigere spellen goed: Iemand gooit een woord – een zelfstandig naamwoord – de chat en de volgende speler Mocht het vormen van een samengesteld woord – dat een zinvolle tweede naamwoord bevestigen (met het oog op te zetten!). De daaropvolgende speler op zijn beurt neemt de tweede woord en hangt er bij een zelfstandig naamwoord. ? Voorbeeld zelfgenoegzaam: katten -> nest -> wc-papier -> Trash -> Shooting: -> Missile …

WhatsApp Games Word PuzzlesKruiswoordraadsel altijd gaan. (Foto: editorial)

 • quiz: Zeer eenvoudige regels: Een daarvan is de game master die overweegt bepaalde vragen. Hij vraagt ​​deze vragen een voor een en zijn vier mogelijke antwoorden. Wie noemt het juiste antwoord voor het eerst krijgt een punt.

 • Stad, Land, RiverJe weten allebei dat het spel: In aanvulling op de stad en het platteland nog steeds op een paar categorieën bepaald – bijvoorbeeld, films, naam, boeken, acteurs of beroepen. Vervolgens bepaalt een van u een teken en al moet elke categorie een woord dat begint met die letter te vinden. Het beste wat je publiceert al uw woorden tegelijk.

 • Speller: Een van de spelers geeft een Buchstabensalat de chat en de andere moet het concept achter het zijn. Bijvoorbeeld: daareerferknotiew; Oplossing: Freeware editors.

 • maken zinnen: Ook erg grappig: Uw vastbesloten onderling een reeks. De eerste begint met een woord, en nu voegt achtereenvolgens een woord totdat een complete set is gemaakt. Zo kunt u al de verhalen te schrijven. Wie weet, misschien ja komt er een heel boek met rum?
  Uw fantasie kent geen grenzen in dit soort WhatsApp games. Alles is toegestaan ​​- woedt je uit!

Taken voor Toss in WhatsApp

Of groeps-chat met een vriend: Knobel games als WhatsApp games zijn altijd leuk – althans wanneer de chatpartner ze nog niet kennen. maar de snelheid kan enige omstandigheden – dat wil zeggen niet te hard met je vergelijking tot taak. Als je chatpartner beantwoord het raadsel verkeerd is, kunt u ook aangeven dat men nodig heeft voor 24 uur gebruik maken van een bepaalde foto als je profielfoto – bijvoorbeeld één van Justin Bieber met weinig harten. Maar alsjeblieft niets te smerig. 😉
Nogmaals, er zijn tal van puzzels die je kunt zetten. Een paar we hebben geruimd voor u:

 1. gasten die een bezoek: Je merkt het volgende probleem: “Er zijn nogal onverwachte gasten. Je hebt water, sap en koude thee in het huis. Wat doe je op de eerste “De oplossing is: de deur.

 2. En een andere gast: De situatie is vergelijkbaar met het volgende raadsel: “Het is vroeg in de ochtend, ben je in slaap nog. Plotseling aan de deur belt – je beste vriend is gekomen voor het ontbijt. Je hoeft niet als Nutella, roomkaas en sap. Wat doe je eerst doen aan de hand? “Hier is het niet de deur, zoals je nu zou denken, maar je ogen. Je hebt immers nog steeds in slaap.

WhatsApp Games profielfoto'sdoorzocht profielfoto’s als straf voor foute antwoorden taken? (Foto: Pixabay.de)

 1. Animal Chaos: De volgende quiz vraag: “U geeft uw kamer. Op uw bed zijn twee honden, vier katten en een giraffe. Dan zijn er vijf nijlpaarden rond. Daarnaast zijn er drie kippen een kleine eend vliegen nog steeds rond en. De vraag is: Hoeveel voeten zijn in de ruimte “De oplossing van de puzzel is:?. Zes voeten – vier uit het bed en twee van zichzelf, de dieren hebben geen voeten – maar hoeven, met zwemvliezen, enz., En sommige niet, maar liegen of vliegen. Als je eerlijk bent, kunt u ook van toepassing is het antwoord “twee” – als u niet wilt dat de benen bed tellen.
  Hier is een strafbaar profile image als een mooie nijlpaard of giraffe? Wat denk jij?

Wees voorzichtig met dubieuze spelletjes

Er zijn ook een aantal games die zijn een beetje twijfelachtig. Dit omvat alle games in de categorie “Geef me een getal tussen 1 tot 50”, “Vertel me welk percentage van de batterij je nog over hebt,” of “Geef me een dier.” Voor elk nummer en elk dier – of wat moet altijd worden genoemd – wordt geassocieerd met een bepaalde actie. Dit kunnen onschuldige dingen als “Koester me, als ik je zie de volgende keer”, maar het kan gewenst zijn zelfs foto’s die, laten we zeggen, zijn niet G-rated. En elke lezer moet ongeveer om te beseffen dat ze iemand onthullende foto’s zou kunnen geven ooit. Zeker niet via WhatsApp. Wie weet in welke handen uiteindelijk deze foto’s. Daarom doen we hier niet bij de onthulling van dergelijke games. Maar er zijn tal van WhatsApp spelletjes selectie – er moet iets voor iedereen.

map