WhatsApp foto’s zijn niet weergegeven? Dit is omdat het!

WhatsApp foto's zijn niet weergegeven? We hebben samen de mogelijke oorzaken van het probleem en de passende oplossingen in een handig overzicht gezet. meer informatie hier & halen beelden!

Na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS kan via messenger gemakkelijk foto's te delen. Althans in de meeste gevallen. Zo nu en dan, maar het gebeurt dat de ontvangen afbeeldingen zijn helemaal niet of slechts vaag weergegeven. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

WhatsApp afbeeldingen worden niet weergegevenWhatsApp foto's zijn niet weergegeven? Omdat het kan zijn!

WhatsApp foto's zijn niet weergegeven? De oorzaken van het probleem:

In dit geval kan de boodschapper geen toegang tot de beeldgegevens. Hetzij omdat ze zijn verwijderd of zich op een andere locatie dan WhatsApp vermoed. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren, wanneer we spreken over draagt ​​zijn chatgeschiedenis op een nieuwe smartphone. Maar maak je geen zorgen te maken, zelfs als het probleem: "WhatsApp beelden niet worden weergegeven" bestaat, worden de gegevens voor altijd verloren is nog ver.

WhatsApp opnieuw installeren

Ten eerste kunt u proberen om de boodschapper te verwijderen en af ​​te spelen nadat nieuwe aan het apparaat. Voorlopig echter per se een backup moet worden gemaakt, anders niet alleen de afbeeldingen worden niet weergegeven, maar ook alle chatgeschiedenis verdampen in het niets de digitale nirvana. Hoe om het te doen precies wanneer u een back-up te maken, het artikel onthult, kopiëren WhatsApp chatgeschiedenis & export berichten. Tijdens het registratieproces nadat je het nu opnieuw hoeft alleen de instructies te volgen en tik op de optie Herstellen wanneer het verschijnt.

Ondanks herinstallatie: WhatsApp afbeeldingen worden niet weergegeven

Dan kunt u nog steeds handmatig gaan op zoek naar de ontbrekende afbeeldingen. Hiervoor opent u het bestand manager op zijn apparaat en zoekt het WhatsApp mappen en submappen hier, de media en WhatsApp afbeeldingen. De foto's moeten worden gevonden. Zo niet, dan is er een laatste redmiddel, waarom de beelden niet worden weergegeven.

WhatsApp foto's zijn niet weergegeven Folderde WhatsApp foto's uit de file manager kan zijn spoor.

De app is verplaatst naar de SD-kaart

Sommige versies van Android kunt u ook apps verplaatsen naar de SD-kaart en kan beginnen vanaf daar. In dit geval moet de aanvraag worden terugbewogen naar het hoofdgeheugen van de telefoon. Hoe kan ik er precies aan het artikel onthult apps op SD-kaart in beweging & shovel geheugen. Naar aanleiding van WhatsApp opnieuw moet krijgen het juiste pad om de foto's en weergeven van afbeeldingen openen zonder bezwaar. Als al het andere faalt en er geen mogelijkheid om te werken, blijft alleen als laatste redmiddel, vraag de afzender van de foto's om ze opnieuw te verzenden, omdat elk beeld slechts eenmaal kan worden gedownload.

Tip: WhatsApp slaat beelden op betrouwbare wijze op een SD-kaart. Als de smartphone heeft deze mogelijkheid van uitbreiding van het geheugen, deze dus moet zeker worden gebruikt.

map
Adblock
detector