Sla GIF op Android, iPhone en PC

Zoals men zou een Save GIF, maar een of andere manier de hele zaak muteert het aan het stilstaande beeld. maar kan ook worden voorkomen.

Save GIF - is dat mogelijk?

GIF's zijn een of andere manier een fenomeen. Ze bestaan ​​voor een lange tijd en achtervolgd sinds vroege tijden Internet via het netwerk, kunnen ze worden verzonden als bestanden nog kleine omvang. vaak meer dan een statisch beeld - Toch kunnen ze veel uit te drukken.

Save GIFSla een GIF is niet te allen tijde moeilijk. (Afbeelding: Screenshot GIPHY / Redactie)

Op dat moment werden ze vaak gebruikt als decoratieve elementen op het begin van Web 2.0 sites. De kleurrijke knipperen op het net heeft nu grotendeels voorbij. En toch maken we kennis met de GIF's de laatste tijd vaker. Omdat sociale media en Messenger horen over de zuinige bewegende beelden. Ondertussen GIF's kan delen voor de iPhone niet alleen Facebook, maar ook in de populaire boodschappers zoals WhatsApp voor Android of WhatsApp.

Maar wie wil niet alleen weten stelt online in de database een GIF, maar ook uit het apparaat te allen tijde proberen om toegang te krijgen tot de GIF must winkel. En het werkt eigenlijk heel simpel - maar niet altijd. Bijvoorbeeld, iOS is goed voor 10 kwesties.

GIF AndroidOp Android-apparaten kunt u, bijvoorbeeld, ongeveer GIPHY vinden grappige foto's en downloaden via het contextmenu, en later onder andere via Google Foto's weer. (Foto: Screenshots GIPHY / Redactie)

Save GIF op het Android-apparaat

De Praktisch: via WhatsApp verzonden GIF's worden automatisch opgeslagen in het algemeen, tenzij je de functie uitgeschakeld. Echter, slechts GIF's die u ontvangt van anderen via WhatsApp je gestuurd.

U vindt er een GIF in een browser te vinden, houdt u uw vinger ingedrukt en kies vervolgens foto of een soortgelijke optie. Het bestand wordt in de map 'Pictures of - indien u al gebruik van de dienst - die zijn opgeslagen in Google Foto's.

Heeft uw Google Foto's, wordt het GIF ook gereproduceerd als zodanig, als je belt vanuit de map uit. Anders kunt u extra software hoeft te downloaden, zoals de geanimeerde GIF-viewer.

Sla een GIF op de iPhone of iPad

Evenzo eenvoudig is om GIF slaan IOS. Ook hier, belt u in de browser GIF op, houd uw vinger op en kies Afbeelding opslaan. IOS 11 kunt u de beelden tonen de animatie nadien op de map foto's te kijken.

contrast tot iOS 10 Je moet een omweg maken: Stuurt de opgeslagen GIF via nieuws app of e-mail aan iemand anders. Daarna kunt u hem te bekijken u ook geanimeerd. Of u nodigen u uit als een extra Android-app uit de AppStore.

GIF PCU heeft de optie om het bestand op te slaan als een GIF-of MP4 via de PC. (Afbeelding: Screenshot GIPHY / Redactie)

Speciaal geval Facebook

Bespaart u een rechtstreeks uploaden naar Facebook GIF, moet je een beetje ingewikkelder route te gaan omdat het netwerk GIF-bestanden automatisch converteert MP4-bestanden.

  1. Kranen lang voor de GIF en selecteert de optie om de link te kopiëren.
  2. Voegt het adres in de browser. De GIF wordt gespeeld.
  3. GIF nodigt neer op de download knop.

Het kan zijn dat deze in de gehele PC proberen, als het downloaden op uw telefoon niet werkt.

GIF klik met de rechtermuisknopDe juiste klik is je beste vriend. (Afbeelding: Screenshot Wikipedia / Redactie)

Save GIF op de PC

Wil je echter bespaart een GIF op de PC en ook dit heel normaal dat vandaag de dag werkt, gelukkig zonder problemen spelen. Op sites als Giphy.com kunt u gewoon op de bijbehorende download knop en optimaliseert het bestand als een klein bestand op sociale media of download de MP4. Afhankelijk van het bestandsformaat, wordt het GIF gespeeld worden in de browser of in de mediaspeler.

Op andere sites zoals Imgur GIF's worden afgespeeld bij het openen van de browser. Vaak zul je een download knop, die het bestand als een GIF hier bespaart vinden. Met een klik met de rechtermuisknop u kunt besparen, maar ook als een MP4-bestand, GIF-bestanden door het opslaan van uw video als ... geselecteerd.

Sommige GIF-bestanden kunt u direct weer klik rechts en imago als een GIF download en open vervolgens opslaan in de browser en kunnen worden afgespeeld.

map