WhatsApp video-oproep niet werkt? Dit is omdat het! 2023

WhatsApp video-oproep niet werkt? Dit is omdat het!

Redenen en helpen met een probleem: WhatsApp video-oproep gaat niet verder! Leer om te weten wat het is wanneer de video-oproepen niet.

Vanaf versie 2.16.17 download van WhatsApp voor Android en versie 2.16.355 WhatsApp voor iPhone is uitgerust met de video-oproep functie – en werkt goed in het algemeen.

WhatsApp videogesprek werkt niet: Het kan je doen!

Videogesprekken voeren met werk principe WhatsApp als spraakoproepen. Je begint de video-oproep via het tabblad Gesprekken “of * Chats en na de gewenste contact met een tik op het pictogram camera selecteren. Als dat niet werkt, kan het de volgende oorzaken hebben:

WhatsApp video-oproep gaat niet verderWhatsApp video-oproep niet werkt? Er zijn al möglihcen oorzaken en de oplossing van de problemen. (Fig. WhatsApp Inc.)

1. WhatsApp is verouderd

Soms is de schuld van een verouderde versie van WhatsApp is. Degenen die kan niet de boodschapper automatisch bij te werken, wordt aangeraden de nieuwste variant te kiezen.

2. WhatsApp of besturingssysteem hangen

Dan helpt om eerste te eindigen de boodschapper en, indien nodig om de telefoon opnieuw op te starten.

3. De internetverbinding in staking

Als het probleem: “WhatsApp video-oproep niet” optreedt, is het vaak op het internet. Controleert de volgende punten hier:

  • Is de draadloze ingeschakeld?
  • Heeft u genoeg gegevens volume hebben of misschien is er gewoon je in een dode plek?
  • Hebt u misschien wel de optie mobiele data uitgeschakeld?
  • Is je je in de flight mode?
  • Hebt u een beperking van het gebruik van gegevens geactiveerd?
  Zoek WhatsApp groep en zie: Is dat mogelijk?

5. WhatsApp is een fout

Om erachter te komen of zelfs er een fout in WhatsApp, kunt u bellen met de status van het systeem in de sectie Help, of u op de hoogte onder allestörungen.de. In het geval van een storing kun je niets doen en gewoon moeten afwachten.

WhatsApp video-oproep gaat niet verder stoornisSoms wordt ook direct een fout aangeboden. (Screenshot: Redactie)

6. U zijn geblokkeerd

De WhatsApp videogesprek is niet als je geblokkeerd. Dan uw oproep niet het gewenste contact te bereiken. U kunt deze vinden door het controleren van hun volgende punten:

  • Je ziet alleen een haak naast het laatste bericht?
  • Ziet u online stempel meer?
  • Kun je niet toe te voegen aan een groeps-chat contact?

Dan was je waarschijnlijk geblokkeerd. Echter, er kan deze technische problemen – op WhatsApp (controleert vervolgens punt 5) of zelfs met uw contactpersoon.

Het contact is gewoon niet haalbaar

De makkelijkste manier is natuurlijk helemaal aan het eind van het artikel: Misschien is er geen netwerk, geen verbinding met internet of mobiele telefoon heeft uw contactgegevens gewoon uitgeschakeld. Dan kun je gewoon proberen om nog een contactpersoon via video-oproep te bellen. Is het u, kunt u ervan uitgaan dat het niet op uw mobiele telefoon, de verbinding of WhatsApp zelf. In dit geval moet u wachten tot uw contactpersoon weer bereikbaar en bel op een later tijdstip opnieuw u op.

map