WhatsApp spraakbericht rustig? Deze trucs helpen 2023

WhatsApp spraakbericht rustig? Deze trucs helpen

U hebt het probleem dat de inkomende WhatsApp spraakbericht rustig is – zo stil dat je nauwelijks kunt begrijpen? En dat gebeurt de hele tijd? Maak je geen zorgen, dit is een oud probleem dat je snel kan oplossen, althans in de meeste gevallen. Alles wat je nodig hebt is natuurlijk een recente versie van WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone ooit voicemail ontvangen

Als de WhatsApp spraakbericht is rustig: Oorzaken

De meest triviale oorzaak is heel simpel: Too lawaaierige omgeving. Dat klinkt natuurlijk eerst stom, maar soms is het omgevingsgeluid heeft geen invloed op zo extreem, totdat je te concentreren op iets. En toen de mobiele telefoon spreker is niet de beste, kan het moeilijk zijn. De remedie is hier een goede koptelefoon, schild het omgevingsgeluid.

WhatsApp spraakbericht rustigAls de WhatsApp spraakbericht zacht wordt gespeeld of rustig arriveert bij de contactpersoon, kan verschillende oorzaken hebben. (Foto: pixabay / Redactie)

Als een WhatsApp spraakbericht is niet alleen rustig, maar klinkt ook onduidelijk, maar dit is slechts het geval is voor een contactpersoon, kan er nog steeds een erg triviaal dat het “probleem” oorzaken: Uw contactpersoon stopt bij interjected vinger op de microfoon , Dit kan snelle tijden gebeuren, vooral wanneer de telefoon is nog nieuw en je gewoon niet weten waar de microfoon eigenlijk zit. Hier is een subtiele herinnering waarschijnlijk de beste beslissing. Of misschien zijn telefoon is gebroken. Dan kunt u hem deze instructies te sturen, natuurlijk, gelukkig zijn.

  WhatsApp mislukt: De Top 10 vreemdste Chats

Toch kan het goed zijn als gevolg van hun eigen hardware of software die WhatsApp spraakbericht is rustig. maar dat u kunt gemakkelijk te testen:

Eerste hulp bij stil spraakberichten

  1. Ook heel triviaal: Heb je de media volume in te stellen erg rustig? Meestal is dit de reden waarom de berichten zacht worden gespeeld. gewoon het volume te verhogen tijdens het afspelen of zet ze in de instellingen -> Geluiden en meldingen in het kader van Media luider. Indien de media volume worden ingesteld op “0”, WhatsApp heeft u door de manier waarop ook aangegeven.
  2. Als u merkt dat andere apps zijn rustig, hoewel het systeem volume is hoog genoeg is, echt zou kunnen zijn om de hardware schuld. Neem ook een stem en het weer speelt of een song afspeelt. Indien, ondanks de hoge volume alles is te stil, microfoon of luidsprekers kunnen worden gebroken. Is het omdat van de sprekers, maar alles werkt via een koptelefoon, die niet tragisch zou moeten zijn voor de meeste gebruikers blijven – tenzij u de luidsprekers nodig. Dan moet u overwegen om uw telefoon te repareren.
  3. Voordat je het doet, maar je kunt ook de gevoeligheid van de microfoon te testen. Dit kan namelijk op zijn minst worden op een aantal smartphones:
    • Opent in de instellingen, “Geluiden en meldingen” en klikt u over de extra instellingen voor de gevoeligheid van de microfoon. Vertegenwoordigt de waarde van “laag” naar “automatische”. Let op: Niet alle telefoons hebben deze mogelijkheid. Op een Samsung Galaxy S5 Android 6.0 Marshmallow werkt niet.
  4. Als er een bericht om te zwijgen, kan het ook zijn dat het contact van de ruisonderdrukking is ingesteld. gewoon adviseren hem, onder Instellingen -> Call instellingen -> vermindering van het geluid opzoeken en indien nodig aan de haak te verwijderen – en test het op uw eigen Android-apparaat.
  5. Een andere mogelijke oorzaak kan zijn dat uw smartphone voor WhatsApp is niet geschikt. Zeg: Het is gewoon niet ondersteund door Messenger. Onder hen, bepaalde functies – lijden – alleen de spraakopname. Welke apparaten worden ondersteund en of je wil, kun je de FAQ WhatsApp te lezen. Als je een Nokia S60 of een BlackBerry gebruiken, moet u dit probleem waarschijnlijk pas sinds het begin van de 2017
  100 koele & grappige naam Whatsapp Group

WhatsApp spraakbericht rustig koptelefoonOm te testen: probeer gewoon naar het spraakbericht wilt beluisteren via een hoofdtelefoon. De omgeving kan ook luidruchtig zijn – of er is iets mis met de tv-luidsprekers. (Foto: pixabay)

Het bericht wordt niet afgespeeld: Wat te doen?

Hebt u de “boodschap sound” in de WhatsApp-instellingen -> Meldingen ingeschakeld? Zo niet, zet hier de haak.

Het kan ook zijn dat u houdt uw mobiele telefoon te dicht bij je gezicht en triggers de nabijheidssensor. Het scherm is alleen zwart en je hoort niets of gewoon een stille boodschap. alleen bij het oor, in dit geval smartphone: De boodschap wordt via de handset.

is zacht gespeelde dat WhatsApp spraakbericht gewoon kan zijn omdat u niet de laatste versie van Messenger of gedeeltelijk gevuld met de nieuwste besturingssysteem. Dit probleem bleek met tussenpozen in het bijzonder voor iPhone-gebruikers, die u hebben geopereerd iPhone 6 of 7 met iOS 10.0.2. Een update naar versie 10.1.1 heeft daardoor veel geholpen. Of gedwongen herstart keer (iPhone 7/7 Plus: Standby & Volume omlaag ingedrukt houdt ongeveer 10 seconden).

Het volume neemt toe vertraagd

Sommige iPhone en Android-gebruikers hebben het probleem dat een spraakbericht 2-3 seconden is erg rustig en wordt steeds harder. Kent u dit probleem met uw apparaat, gewoon wachten die paar seconden voordat je een precht een bericht.

Wilt u uw luidsprekers te testen om oude spraakberichten of op zoek naar meer informatie over deze WhatsApp functie, je alleen kijken naar volgende: WhatsApp spraakberichten: informatie, how-to & tips

map