Valentine Gedichten: Mooie verzen schip

Wie Valentijnsdag gedichten zoekt vindt het hier. We hebben gekozen voor de meest prachtige klassieke gedichten voor te lezen, reciteren of het schrijven van hun eigen liefde mail. Kopieer gewoon een gedicht als Valentine en plakken in een e-mail of WhatsApp!

Stuur Valentijnsdag gedichten van e-mail, sms of WhatsApp

Valentine gedichten worden vaak verstuurd via SMS of e-mail. Vooral populair en praktisch voor het verschepen van de romantische Valentijnsdag en poëtische verzen aan uw dierbaren of je geliefde is het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS. 14 februari van het jaar is de dag van de geliefden. Valentijnsdag werd genoemd door bisschop Valentijn van Terni. Dit is volgens de legende wordt gezegd dat zijn getrouwd in de 3e eeuw na Christus in de liefde, ondanks de rijksban en vervolgens gaf ze bloemen. Sinds Bischof Valentin werd uitgevoerd op 14 februari 269, wordt hij een martelaar beschouwd en zelfs vandaag de dag wordt herdacht op 14 februari, zijn daden, worden door de traditioneel verzonden op de Dag bloemen Valentijnsdag of liefde citaten en liefdesgedichten vooral dierbaren.

Valentijnsdag gedichtenValentine Gedichten: De mooiste liefde bekentenissen van vijf beroemde Duitse dichter.

Valentine gedichten van de vijf grote Duitse dichters

Wie wil er een blijvende indruk achter te laten op dierbaren via de gebruikelijke Valentijnsdag uitspraken Daarnaast kiest de Dag van stijlvolle Valentijnsdag gedichten vol romantiek, verlangen en liefde. Bijzonder geschikt zijn de literaire kostbare liefde bekentenissen door Heinrich Heine, Rainer Maria Rilke, Johann Wolfgang von Goethe, Theodor Storm en Christian Morgenstern. We elk gekozen worden uit elk van deze vijf grote Duitse dichter een uitzonderlijk mooi liefdesgedicht dat geëerd voor digitale levering als Valentine geschikt is gedicht.

Heinrich Heine (1797-1856): Je bent als een bloem

Rainer Maria Rilke (1875-1926): bekentenis Liefde

Christian Morgenstern (1871-1914): Genoeg vaak

Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832): De minnaar van de buurt

Theodor Storm (1817-1888): 's nachts

map