met de WhatsApp-update Android Blijf up to date en gebruik maken van alle nieuwe functies meteen. Zo kan vinden en de laatste versie te installeren. Meer hier!

Afhankelijk van de voor updates in de systeeminstellingen instellingen, is de nieuwste versie van WhatsApp automatisch gedownload voor Android. Eigenlijk hebben de gebruikers derhalve niets te doen - met uitzondering van: je automatische updates uitgeschakeld, zijn al lang voorbij is aangesloten op de WLAN of gewoon willen niet langer wachten.

WhatsApp-update Android: Welke versies zijn er beschikbaar?

Welke versie is eigenlijk up-to-date? Dat en de toegang tot de beta versie is te vinden op de site van de fabrikant. Voordat WhatsApp updaten Android, zodat u de huidige versie moet controleren. Deze zijn te vinden in de instellingen onder Over en Help en Info. Soft versienummer van de website en op de telefoon van elkaar, een nieuwe versie beschikbaar is in principe - maar niet op elk apparaat.

WhatsApp-update AndroidWhatsApp-update Android: de geïnstalleerde versie.

Update WhatsApp op de Play Store

Hiertoe dient u eerst opent de Play Store en bel ofwel uw eigen apps of op zoek WhatsApp in het vrije tekstveld. Een nieuwe versie van de beschikbare messenger, klikt u op Update. De volgende zijn het optimum voor de betreffende smartphone-versie is geïnstalleerd. Dus het kan zijn dat de update niet is geïnstalleerd de nieuwste versie van WhatsApp. Who cares, wie kan doorgaan naar het laatste deel van het artikel dat verklaart hoe de APK van de boodschapper kan worden geïnstalleerd.

WhatsApp-update Android Play StoreDe eenvoudigste manier leidt naar de Play Store.

installeert WhatsApp Beta

Wie niet kan wachten, welke veranderingen brengt de applicatie kan zich registreren als beta testers. Door zich te registreren voor de beta-versie en de daaropvolgende bijstelling WhatsApp Android-gebruikers kunnen proberen voordat alle andere nieuwe functies en te proberen. Het enige nadeel is dat het is slechts een beta-versie, in de rug en de problemen weer de kop opsteken kunnen, die niet bestaat in de definitieve versies. Al met al de proeven maar werken al vrij vlot en zonder echt opmerkelijk ramp.

WhatsApp-update Android BetaDe beta-versie kan worden berecht door bereid testers.

force-update

De nieuwste versie van WhatsApp varieert ook per apparaat. Wanneer uw smartphone, echter niet de laatste versie te ondersteunen, kunt u de update te forceren door het downloaden onder de hierboven downloadlink van de APK en te installeren. In principe is de installatie van een APK (Android Package) werkt net als de Google Play Store. Voorlopig hebben gewoon de installatie door Onbekende bronnen in de systeeminstellingen goedgekeurd en volgde de instructies na het downloaden van de app. Het goede ding is: Het geheel werkt ook in omgekeerde richting, dus met oudere WhatsApp versies.