WhatsApp live-locatie uit te schakelen Bescherm & Data

Je wilt niet dat uw contacten weten waar je je gewoon aufhaltet en u vragen hoe haar uitschakelen WhatsApp live-locatie kan? Dan moet je verder!

Vanaf oktober 2017 is de live-locatie functie geïntegreerd in de huidige download van WhatsApp voor Android of iOS - of je wilt of niet.

Heeft u naar de WhatsApp live-locatie uitschakelen?

Nee, u hoeft niet hoeft te doen. De locatie is niet automatisch doorgegeven aan al uw contacten. Je moet actief start de functie, en te delen met geselecteerde contacten of binnen groepen. Uit controle door vrienden of zelfs de jaloerse partner dan ook uit den boze. Je hoeft geen extra duidelijk als de WhatsApp live site. Als u nog steeds niet de nieuwe functie vertrouwt, kunt u op te slaan de passerende rechtstreeks vanuit het hoofdmenu van uw mobiele telefoon uit te schakelen. Dit heeft als voordeel dat de gegevens bloedzuigers, zoals Google of Facebook niet uw verblijfplaats kunnen tracken; omdat deze applicaties aan te bieden vergelijkbare functies op hun deactivering kunt u op de hoogte aan het einde van het artikel.

uitschakelen WhatsApp live-locatiekan de WhatsApp live site duidelijk? (Foto: pixabay / Redactie)

Hoe werkt de live-locatie en de data veilig is?

Volgens WhatsApp ook de overdracht van gegevens voor de live locatie van de end-to-end encryptie is onderworpen. Het is dus niet eens WhatsApp zelfs mogelijk om toegang te krijgen tot uw locatie. Daarnaast is de overdracht van gegevens is beperkt. Gebruikers kunnen kiezen of ze willen hun verblijfplaats te delen gedurende 15 minuten, een uur of acht uur. Er is ook om de verzending te stoppen met de hand optie. Zal u het gereedschap gebruikt, krijgt u de gelegenheid om dit te doen in de gewenste gesprek of groep in het menu achter de paperclip onder Locatie en live-site te vinden.

WhatsApp live-locatie uit te schakelen ScreenshotAls u wilt uw WhatsApp live site te verzenden, zult u alle opties hier. (Fig. WhatsApp Inc.)

Dus je locatie gegevens van Google beschermen

Ook al is het niet nodig om de WhatsApp live site te deactiveren, zijn er een paar apps waar je het moet doen. Het meest opvallend is Google Maps, omdat deze tool genereert gedetailleerde beweging profielen. Zodra uw Maps gebruikt en is niet goed te lezen in het vrijgeven van toestemmingen, en dan is de tool kan openen, wordt Location History ingeschakeld. Deze registreert alle plaatsen waar je was met datum, tijd en duur van het verblijf op. Foto's van de Google Cloud wijst de tool om hun locatie. Ons artikel "Datenkrake onmiddellijk uit te schakelen: Google Location History" suggereert, we een einde maken aan de activiteiten die u door Google.

uitschakelen WhatsApp live site GoogleBijvoorbeeld, gegevens op grond van Google Maps verzameld verwijderd. (Screenshot: Redactie)

Dus uw site blijven privé on Facebook

Op dezelfde manier geïnteresseerd displays van uw gegevens naar een andere app: Facebook heeft met de functies van plaatsen in de buurt en vrienden in de buurt van twee functies die ook toegang krijgen tot uw locatie. U kunt deze functies vind een beetje verderop in het hoofdmenu (de drie horizontale lijnen boven rechts). Kun je vrienden in de buurt direct uit te schakelen; het missen van de kans voor de lokale optie. Helaas, is Facebook niet toe dat u deze functie uit te schakelen. Het helpt alleen in de algemene instellingen van de telefoon om de app in te trekken om locatie delen. Opent naar het hoofdmenu en de instellingen, de locatie optie (Android) en privacy en locatiediensten. Hier worden alle apps weergegeven met de toestemming om toegang te krijgen tot uw locatie. Selecteer nu Facebook en deze toestemming uit te schakelen. Indien nodig wordt de toepassing opnieuw te installeren, en in de fabriek versie.

map