De meest flagrante WhatsApp nadelen die schok!

De meest flagrante WhatsApp nadelen die schok!

Bijna niemand maakt gebruik van de WhatsApp nadelen bewust te verleidelijk zijn de functies en de universele beschikbaarheid van de dienst -, maar die hun donkere kant. meer informatie hier!

Op bijna elk mobiel apparaat, het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS plaats. Kijkt u eens rond de tap iemand op een smartphone, deze persoon schrijft alle waarschijnlijkheid een bericht in Duitsland’s meest gebruikte app.

De belangrijkste nadelen WhatsApp Overzicht

Hoewel WhatsApp veel heeft gedaan op het gebied van gegevensbeveiliging. Zo werd het end-to-end encryptie introduceerde na jaren van kritiek op de 5 april 2016 afgelopen. Er waren echter ook negatieve krantenkoppen, bijvoorbeeld met veranderingen in het privacy beleid ten gunste van een overdracht van gegevens naar Facebook. WhatsApp heeft reeds in 2014 het sociale netwerk van Mark Zuckerberg is aangenomen, maar tot augustus 2016 was de overdracht van de vereiste gegevens voor het gebruik van de Boodschappers, dat brengt ons bij het eerste punt van kritiek:

WhatsApp nadelenWhatsApp nadelen op een rijtje!

Eerste overdracht van gebruikersgegevens naar Facebook

Een van de grootste huidige WhatsApp nadelen is de distributie en het gebruik toestemming van alle telefoonnummers van de contactpersonen die in het adresboek van de gebruiker. Iedere gebruiker die gelooft dat hij juist deze clausule heeft tegengesproken, helaas overleden aan een fundamentele fout. Omdat WhatsApp erkende de tegenstrijdigheid alleen het gebruik van gegevens op het gebied van gepersonaliseerde reclame; echter niet de overdracht en opslag van deze gegevens (die inderdaad geldt ook voor derden – zelfs als ze geen gebruik maken van de dienst). Een duidelijke schending van de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming, die momenteel wordt onderhandeld. (Facebook wil dat de beslissing dat alle gegevens moeten worden gewist wedstrijd.)

2. Overdracht van gebruikersgegevens aan derden

Maar dat is niet zo privé informatie zal worden doorgegeven aan de moedermaatschappij, Facebook, WhatsApp behoudt zich ook het recht op informatie te verstrekken aan derden. In de privacy lijn luidt als volgt:

Wij werken met derden die ons helpen om onze diensten werken aan te bieden te verbeteren, om te begrijpen, aan te passen, ondersteuning en marketing. Toen we informatie delen met derden, vragen wij hen om uw informatie te gebruiken op basis van onze instructies en voorwaarden of alleen met uw uitdrukkelijke toestemming.

Wat betreft het huis “Instructies en Voorwaarden” zijn nauwkeurig blijft echter vaag.

3. En het is een heleboel gegevens uit de hand

Dit WhatsApp nadelen niet genoeg, niet alleen gered van de hierboven genoemde eigenschappen, maar vrijwel alles wat je kan alleen vangen door de gebruiker:

  • Account informatie (telefoonnummer, alle nummers uit het adresboek, profielnaam, profielfoto, statusbericht)
  • Berichten die niet onmiddellijk kan worden afgeleverd, kan de hoogte blijven van 30 dagen op de servers van WhatsApp. En het wordt nog erger! Dus WhatsApp geeft toe dat sommige zijn “content te blijven op onze servers langer.” Voor meer informatie, welke media zorgen en voor hoe lang deze op de "houden servers" Echter, ontbreken.
  • Verbindingen, waaronder groepen, favorieten en broadcast-lijsten
  • Customer Support (informatie met betrekking tot het gebruik van de diensten, met inbegrip van kopieën van berichten en contactgegevens zoals e-mailadressen)
  • Gebruik en log-informatie (informatie over het type en de frequentie van het gebruik, logbestanden en diagnostische, herfst-, webpagina en Prestatielogboeken en verslagen)
  • Transactiegegevens voor betaalde diensten
  • Device en aansluiting gegevens (telefoon model, besturingssysteem, browser, het IP-adres informatie aan het mobiele netwerk, apparaat-ID)
  • Informatie over de locatie van het toestel

Men moet echt twee keer nadenken als je de boodschapper te gebruiken in deze reeks van WhatsApp nadelen. Want er zijn veel veiliger alternatieven zoals threema of aanbevolen door Edward Snowden Messenger RedPhone en TextSecure.

map