WhatsApp pay – hoe het werkt!

Wie krijgt de boodschap dat zijn WhatsApp account verloopt binnenkort leert hier hoe de pay WhatsApp de snelste, veiligste en gemakkelijkste om mee te werken. Meer hieronder!

WhatsApp betalen Made Easy

Om te betalen voor een abonnement, de gebruiker opent WhatsApp, tik op de menuknop en selecteer Instellingen > rekening > Betaling. Hier leert hij hoe lang de boodschapper doet nog steeds zijn werk tot het gratis gebruik periode is verstreken. Drie verschillende looptijd extensies beschikbaar. Hoe langer de periode uitvalt, kan het goedkoper de Messenger worden gebruikt voor Android te downloaden na WhatsApp. U kunt kiezen tussen één, drie en vijf jaar, waarvan 0,89 €, 2,40 € en 3,34 € kosten. Eigenlijk is een echt koopje prijs, die moet zeker niet desastreus. Toch is de WhatsApp loon voor veel smartphone-eigenaren een nare, verdachte hindernis.

pay WhatsApp

Betaling via hun eigen mobiele operators als de meest handige manier

de mogelijkheid van het gebruik van Google Wallet en verzenden naar andere betaling link naar een betaling URL per e-mail naar een pc, zodat de mogelijkheid om fundamenteel te blijven in de huidige versie van WhatsApp twee betalingsopties, voor een. Google Wallet biedt verschillende mogelijkheden van betaling: Een creditcard via Google cadeaubon of een Google Play-saldo, een serviceprovider of met PayPal. maar niet betalen alle opties voor Whatsapp zijn beschikbaar in alle landen. De beschikbare opties worden niet weergegeven nadat het verzoek om betaling via Google Wallet werd uitgedrukt. De meest handige is zeker de betalingen door middel van haar eigen Carrier: Het wetsvoorstel is gewoon afgetrokken van de eigen activa. Toch zal deze betaalmethode niet ondersteunen alleen in bepaalde netwerken.

WhatsApp betalen Google Play

WhatsApp betalen met een creditcard

Betaling met creditcard is ook vrij eenvoudig. De gebruiker voert in het invoervak ​​zijn credit card informatie en het bedrag van de gekozen abonnement wordt gebracht. Wie wil er niet om hun credit card informatie over de Google Store op te slaan, kan ook PayPal abonnementen te gebruiken voor de uitbreiding van hun eigen WhatsApp. Ten eerste, het verzoek om de eigen PayPal-account in te voeren vindt hier plaats. De gebruiker logt in en het abonnement bedrag zal onmiddellijk worden betaald.

WhatsApp pay credit card

Stuur betaling link per e-mail

Over het stuur de betaling link naar een e-mail naar jezelf of naar een vriend die over de vernieuwing van abonnementen voor de gebruiker zal nemen. De e-mail bevat een link naar een webadres, kunt u betalen met de WhatsApp via PayPal. Dit heeft het voordeel dat de gebruiker vanaf elke pc in het betalingsproces kunnen komen en dit kan andere mensen doen voor hun eigen abonnement. Hiervoor hoeven ze geen toegang hebben tot hun eigen mobiele telefoon en geen wachtwoorden of credit card informatie kan worden opgeslagen op de smartphone te hebben. is het belangrijk om nauwkeurig gebruik maken van de link, omdat de eigen telefoonnummer is een deel van de verbinding die door WhatsApp, daarom is het niet mogelijk om tegelijkertijd te betalen voor een aantal vrienden.

WhatsApp betalen voor een vriend

Een andere manier om WhatsApp te betalen, is om een ​​vriend van WhatsApp contactlijst te huren. De gebruiker wordt de Messenger opent, klikt u op de menuknop > instellingen > contacten > betalen voor een vriend. Kies nu een contact in de lijst en geeft de looptijd van het abonnement en de betalingswijze. Zodra de extensie is voltooid, zal de gemandateerde vriend en de mobiele telefoon eigenaar direct worden geïnformeerd over WhatsApp. Na de betaling, kan het drie tot vijf dagen duren voordat het wordt verwerkt en de rekening voor de gewenste periode is ingeschakeld. De verlenging met een jaar, drie jaar of vijf jaar is weer zichtbaar onder Betaling in Messenger. Wie maakt geen gebruik van Android-smartphone, maar een Windows Phone of iPhone zullen hun apparaten te lanceren om nieuwe.

map
Adblock
detector