Verander WhatsApp groepsnaam: Vind het!

Verander WhatsApp groepsnaam: Vind het!

Wie een Verander WhatsApp groepsnaam willen dat de beheerder van de groep hoeft niet noodzakelijkerwijs te zijn. Elk lid in staat is om de naam te geven van de groep als u nieuw wenst. We laten in onze stap voor stap handleiding over hoe dit werkt na het downloaden WhatsApp. Probeer het nu en kies een nieuwe groep onderwerp!

WhatsApp groep naamswijziging gemakkelijk gemaakt!

De namen WhatsApp groep zijn toegewezen bij het opzetten van een nieuwe groep door de oprichter van de groep of de beheerder, maar al snel kan worden op elk gewenst moment en gemakkelijk weer te veranderen. Het is in het WhatsApp groep namen aan de "vakgroep"Dus wat doet elk lid van deze groep te verwijzen naar de WhatsApp chatgroep. Dit kan natuurlijk, kan onderhevig zijn aan veranderingen en blijken te zijn verouderd.

Voorbeeld: Het bedrijf "class 9a" kan het nieuwe schooljaar in gemakkelijk "class 10a" hernoemd worden zonder omslachtige nieuwe groep gecreëerd moeten wenden en de leden moeten worden betrokken bij deze uit de Admin.

Verander WhatsApp groepsnaamVerander WhatsApp groepsnaam: Wij laten u zien hoe het werkt!

Maximaal 25 tekens zijn toegestaan ​​in WhatsApp groepsnaam

De lengte van de WhatsApp groep maximaal 25 tekens. Niet alleen letters en cijfers zijn toegestaan, maar ook bijvoorbeeld speciale tekens en WhatsApp smileys. Maar let op: Als de gebruiker de maximale WhatsApp groepsnaam lengte volle wordt benut, kan het zijn dat naar de mening van het chatvenster, wordt de naam van de groep niet volledig weergegeven en in plaats daarvan slechts ongeveer 20 tekens te zien.

Verander WhatsApp groepsnaam: stap voor stap

Hoe kan het beton WhatsApp groepsnaam veranderen? Eerst moet de gebruiker selecteert de gewenste groep en getypt op de naam van de chatgroep. Dit opent de informatie venster van de groep, waarin, onder andere, alle deelnemers worden vermeld. Hier is ook te zien, wanneer en door wie de WhatsApp groep werd oorspronkelijk gemaakt. De gebruiker tikt nu op het icoon met de stylus en wordt onmiddellijk gevraagd om een ​​nieuw onderwerp voor de groep in te voeren. Het aantal tekens voor dit doel elk nog beschikbaar wordt weergegeven aan de rechterkant van de naam WhatsApp groep.

De leden van WhatsApp groep op de hoogte van het nieuwe onderwerp worden gemaakt

Klik op de OK-knop, wordt de nieuwe groepsnaam bevestigd en alle leden van WhatsApp groep op de hoogte van het nieuwe onderwerp van de groep worden gemaakt. In de WhatsApp groep chats tot 256 mensen kunnen worden ondergebracht en met elkaar chatten. Het is een eenvoudige en doeltreffende manier om in contact met vrienden en collega’s in contact en berichten uitwisselen. Wie wil weten hoe gebruikers aan te maken WhatsApp groep en te beheren met behulp van onze gids.

map