de WhatsApp vinkje bieden regelmatig voor discussies als speculatie. Volgens de laatste berichten zouden de voor elke set chatstatus lezen individueel in de toekomst vertrekken. Hier lees alles!

Vorige week kwam het gerucht dat men zou kunnen WhatsApp berichten met de volgende update handmatig te markeren als ongelezen. Deze week is, kan men voor elk individueel gesprek te bepalen of de beller krijgt om de blauwe vinkje of niet zien. De Messenger is een van de meest populaire op de markt, zoals blijkt uit de cijfers van WhatsApp voor Android downloads - dus wat is het over de speculatie?

Set lees de status per chat: WhatsApp vinkje

Met de mogelijkheid om individueel instellen voor elk gesprek, of het bericht moet worden gemarkeerd als gelezen, zouden gebruikers veel meer controle te krijgen. Omdat tot nu toe, de blauwe WhatsApp check optie links voor alle chats, in- of uitgeschakeld. Discussies, waarom niet snel antwoorden op berichten, kon een ding van het verleden.

WhatsApp vinkje

Nieuwe functie voor groep chats?

Wat veel gebruikers niet weten: Zelfs voor Groepchats gedetailleerde informatie beschikbaar is. Deze gebruikers hoeven alleen te raken van het nieuws voor een moment en dan vervolgens naar de rechterbovenhoek verschijnt i. Als het bericht is afgeleverd of gelezen wordt verschijnt in het nieuwe venster. De mogelijkheid om deze functie uit te schakelen, dan zou ook denkbaar groepschats zijn.

Geen bevestiging van WhatsApp

Of deze functie daadwerkelijk in de volgende update wordt ingevoerd, blijft echter onzeker. Noch officieel de aanbieder of door de releases van een test gebruiker kan deze informatie worden geverifieerd. De aandacht wordt enkel bepaald "interne [n] aan WhatsApp informatie", maar zonder een specifieke bron.