een PDF via WhatsApp E-mail: Wat is het gemakkelijk terug naar de Boodschapper documenten en mee te sturen. We laten zien hoe en wat formaten gemakkelijk in de chat of groep kan worden gedeeld!

Na het downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android of iOS en documenten met een grootte nu zijn om te sturen naar 100 MB met de Messenger. Zon kan in een handomdraai PDF's of tekstbestanden om de contacten worden gestuurd. Maar alleen als zowel de gebruikers de nieuwste versie op hun smartphone geïnstalleerd.

PDF via WhatsAppNa de update kan PDF automatisch e-mails via WhatsApp.

PDF Verzonden via WhatsApp: Hoe

In principe, het verzenden van documenten is zeer vergelijkbaar met delen van foto's, contactgegevens of de locatie. Om een ​​PDF te verzenden via WhatsApp, het bestand ofwel worden lokaal op het toestel of liggen opgeslagen in een wolk zoals Dropbox, iCloud en Google Drive nodig heeft. En zo is de procedure:

  1. Open het chatten, waarin het document moet worden verzonden.
  2. Het pictogram met het pictogram paperclip tik op de rechterbovenhoek (de iPhone op de media send-knop).
  3. Selecteer de optie Document.
  4. Tik op het gewenste document of de bron waarop deze is, te selecteren.
  5. In het pop-up venster selecteert u de optie Verzenden.

PDF via WhatsApp Stap voor stapNet zo eenvoudig om een ​​PDF te versturen via WhatsApp.

De enige beperking is dat de documenten tot 100 MB groot kan zijn. Als alternatief voor deze werkwijze ook het geopende document worden een aantal contacten verstuurd:

Doorsturen van een open document

Terwijl de PDF wordt geopend, kan het ook gemakkelijk te delen met meerdere contacten. Om te sturen in plaats van de menu-item bestand, selecteer Opslaan en selecteer de verbinding WhatsApp. In de lijst met opening contactpersoon die u wilt (s) persoon (s), tikt en bevestig verzenden.

opslaan van een resulterende document

Zodra u een PDF te ontvangen via WhatsApp en wil nu op te slaan, gaat u als volgt te werk:

  1. Met een tik op het document wordt geopend.
  2. De app die kunnen worden bekeken op het instrument PDF's (Google Drive, diverse PDF-viewer), te selecteren.
  3. Tik op het menu knop Opslaan.

De documenten kunnen worden gevonden na het opslaan in de map Mijn documenten, en zelfs zonder aansluiting op de beschikbare internet.

Deze formaten kan de Messenger

Op dit moment, alleen het verzenden van PDF's is mogelijk via de optie Document. Andere formaten - bijvoorbeeld Word-documenten - maar te volgen in de toekomst. Ongeacht documenten van de boodschapper, maar biedt ook de mogelijkheid van de huidige snapshots, beelden van de galerie, audiobestanden naar uw huidige locatie te delen of contactgegevens. De respectievelijke instellingen worden in het kader van hetzelfde menu als de verzending van de PDF's. Snel en gemakkelijk dus schakels van video's, foto's, MP3's of de locatie gegevens kunnen worden gedeeld met individuele contacten of in groep chats.