Hoe kan ik met WhatsApp video's?

Hoe kan ik met WhatsApp video’s?

de Stuur WhatsApp Videos werkt veel makkelijker dan het verzenden van foto’s. We stap voor stap uitleggen hoe het werkt en wat de gebruiker moet opletten. Probeer het nu!

WhatsApp video’s sturen tot welke grootte?

Foto’s en video’s kunnen in een ongecompliceerde manier om vrienden en collega’s worden gestuurd door het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS, of ze zelf niet werden genomen of niet. Echter, er zijn van het formaat eisen bij het verzenden van de opgeslagen videoclips. Wie zal er een melding dat de verzonden video is te lang en kan niet worden verzonden ontvangen, moeten zich ervan bewust dat WhatsApp verzonden video’s alleen tot een grootte van 16 MB. Dit komt overeen met een videoclip van 90 seconden tot drie minuten en is afhankelijk van de camera kwaliteit van de telefoon.

Te veel videoclips kunnen krimpen of om te zetten

Daarom moet te veel video worden verminderd, die heeft ook het voordeel dat kleinere video clips getolereerd door de eigen mobiele telefoon op te slaan. De reductie van WhatsApp grootte van de video voor het grootste deel van de video is geen merkbaar verschil in kwaliteit. Wie wil langere video’s te sturen, moet dit om te zetten, te verminderen of in kleinere video beet te snijden. Als basisregel moet een WhatsApp video niet groter zijn dan 16 megabytes zijn om het over de boodschapper te sturen.

Degenen die het willen verminderen, maar niet te verkorten, verander eenvoudig het bestandstype en zet de clip in een gunstiger formaat. Dus het verminderen van de grootte, maar niet de lengte. Voor het omzetten van de video clips zijn gratis programma’s die we VirtualDub downloaden of Freemake Video Converter download. De laatste zet de video clips, hetzij in populaire formaten zoals MP4, AVI, 3GP, FLV, MOV & Co. Meerdere video-bestanden kunnen gelijktijdig worden omgezet in batch-modus en dus comprimeren de WhatsApp video’s.

Stuur WhatsApp VideosStuur WhatsApp Video: We tonen stap voor stap hoe het werkt.

WhatsApp Video vooruit op iPhones en Android-smartphones

Iedereen die een video, die hij eerder heeft ontvangen te sturen, maakt gebruik van de routing-functie. Om te delen een ontvangen op WhatsApp contacten video chat, de iPhone eigenaar ingedrukt houden van de video vinger totdat de keuzemogelijkheid Forward. Nu, tik erop en kies vervolgens op de pijl naar links onder in het menu en tenslotte de ontvanger in de lijst met contacten. Op dezelfde manier, het werkt met Android-smartphones: Hier houden op de video vinger totdat deze blauw gemarkeerd. Selecteer vervolgens op de pijl in de rechterbovenhoek en in die contacten dit vak dat de clip zal ontvangen.

Stuur nieuwe of zelf opgenomen video’s WhatsApp

Als de gebruiker wil een nieuw WhatsApp video te sturen, echter, kiest hij de betrokken begunstigden, de rechterbovenhoek van de paperclip te tikken. Nu is er een keuze tussen een video van de galerie en het opnemen van een nieuwe film van camera. Na de juiste videoclip is opgenomen of geselecteerd uit de videogalerij, drukt de gebruiker eenvoudigweg de rechterbovenhoek van de knop ‘Verzenden’. Eerder hij kan toevoegen als begeleidende informatie Nog een bijschrift of commentaar.

map