Er zijn nog steeds keer opnieuw en opnieuw dat de gebruikers moet bepalen WhatsApp werkt niet. De vraag is, is het aan de app of op het apparaat. Ga nu op oorzaak en de fout te corrigeren!

Als WhatsApp staking en voorkomt dat de gebruiker van het krijgen van zijn dagelijkse Plauder dosis zou kunnen hebben gekregen gefrustreerd. Ten slotte is de boodschapper heeft al meer dan 800 miljoen gebruikers die het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS hebben afgerond. In geval van moeilijkheden, geldt in eerste instantie om erachter te komen of dit een algemeen probleem dat meerdere gebruikers treft, of als het alleen gebeurt op uw eigen apparaat.

WhatsApp werkt niet

WhatsApp werkt niet - wie anders wordt beïnvloed?

Het probleem is met zichzelf of zijn er storingen in de Messenger en anderen worden ook beïnvloed? Om deze zaak grondig te maken, heeft de gebruiker een aantal mogelijke punten van contact.

WhatsApp werkt niet systeemstatus

  • (1) Een variant die uit, ga door de app zelf. De gebruiker opent de cliënt menu en navigeer over instellingen en Hilfezum status van het systeem. Is er: WhatsApp dienst werkt goed, alles lijkt in orde.

  • (2) Om aan de veilige kant, zijn er twee websites die informatie te verstrekken aan server storingen en overgave dergelijke. Een daarvan is een officiële foutmelding pagina, kondigt zijn fouten en server storingen door alle grote diensten. Als de fout in WhatsApp, dan kunt u op deze pagina te lezen over.

WhatsApp werkt niet Allestörungen

  • (3) De andere bron van informatie is een Twitter-site waarop de ontwikkelaar van de Boodschappers tweet ijverig. WhatsApp niet werkt? Dan is het probleem wordt besproken op deze website.

  • (4) Buiten dat er binnen de applicatie aanwijzingen die server overbelastingen kunnen wijzen. Aan de ene kant verschijnen onder de instellingen die geen verband houden met de netwerkstatus in het rood. Ontoereikend aangezien binnen de chats dat die ook de laatste online chat partner een teken van problemen met de server.

WhatsApp niet online duren

WhatsApp is niet alleen op uw eigen mobiele telefoon

Bleek geen probleem van de kant van de boodschapper op het hierboven het oplossen van problemen, gaat het naar de oorzaak van het onderzoek op uw eigen smartphone. Soms is slechts één instelling onjuist of het internet werkt niet. Deze gebieden van de gebruiker moet tikken:

  • Controle van Internet-verbinding: Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de Wi-Fi of een mobiele dataverbinding met een goede signaalsterkte beschikbaar is. Hiervoor gewoon surfen naar een webpagina met behulp van de mobiele browser. Wie identificeert problemen, start de smartphone opnieuw.

WhatsApp niet eens aangesloten op het internet te werken? Iedereen die al een herstart van de smartphone heeft uitgevoerd, kan nu door het testen van de volgende opties.

WhatsApp werkt niet Version

  • Ten eerste moet de gebruiker ervoor te zorgen dat het de laatste versie van de Boodschappers. Het versienummer is te vinden onder Instellingen, Help en Over. Is de Boodschapper van datum, zullen de gebruikers de huidige versie van de link in de tweede paragraaf te vinden.

  • kan ook helpen, vliegtuig-modus van het apparaat keren mobiele in- en uitschakelen. Om erachter deze modus is over de instellingen van de smartphone.

WhatsApp werkt niet vliegtuigmodus

  • Strike WhatsApp nog, kan het probleem ook worden gerelateerd aan de mobiele operator. Onder bepaalde omstandigheden, de APN-instellingen zijn niet correct. Hier, de gebruiker is echter afhankelijk van de hulp van de provider.

Wie heeft ondanks alle opties nog WhatsApp niet werkt, probeer dan iets anders: verwijderen en opnieuw installeren WhatsApp. Alvorens deze stap, moet u een back-up van zijn chatgeschiedenis te maken. Dit kan vervolgens worden opgenomen in de nieuwe installatie.