WhatsApp: buitenlandse contacten in de lijst?

WhatsApp: buitenlandse contacten in de lijst?

“Wie is dat in mijn contactenlijst?” – Deze vraag heeft zeker een aantal geconfronteerd eerder. indien op WhatsApp buitenlandse contacten opdagen, maar dat betekent niet dat men al heeft gezien feesten te diep in het glas en verdeelde zijn nummer met de vergeten de volgende dag Flirt. Veel meer heeft een zeer eenvoudige, andere reden. En is gerelateerd aan de aanbieders.

WhatsApp buitenlandse contactenZijn buitenlandse contacten verscheen in WhatsApp? Er is een zeer eenvoudige achtergrond. (Foto’s: editorial)

Als bij WhatsApp buitenlandse contacten irriteren …

Plotseling in WhatsApp voor Android of iPhone WhatsApp voor dubbele namen in de lijst met contactpersonen – samen met een nooit eerder vertoonde beeld Het gezicht van het profiel in – of het nummer van een daadwerkelijk geschilderd uit het geheugen vriend is plotseling terug. Of wil je schrijven op een oude bekende en eenvoudig worden niet herkend. En direct maakt je afvragen wat er aan de hand of met wie je hebt, want er weer wisselden nummers.

het aantal is waarschijnlijk Traded enige tijd geleden keren met een vriend of kennis: makkelijk. En hij kan een nieuw nummer dat u misschien zelfs haar samen met het oude nummer opgeslagen worden.

Oude en nieuwe synchronisatie nummertoewijzing

WhatsApp synchroniseert contacten namelijk met de lijst met contacten van de telefoon. Is nu een eerder daar opgeslagen Contact verlost van zijn oude nummer, dat wordt toegekend na een tijdje meestal om een ​​nieuwe klant. En op zijn beurt, verschijnt dan plotseling in WhatsApp lijst met contactpersonen.

  Grappige voetbal zeggen voor WhatsApp naar Bundesliga

Het loont de moeite om te gaan en opnieuw kijken of deze nieuw opkomende contactpersonen in de lijst. Profielfoto kun je het ontmaskeren als meestal onbekend. En als je weet van de plotselinge bleek de persoon die ze is eigenlijk een fervent WhatsApp bezwaarden, wat een indicatie kan zijn.

WhatsApp buitenlandse contacten instellingenU kunt verwarring te voorkomen, in ieder geval voor een ander door het veranderen van het nummer ervan in het geval van een nieuw telefoonnummer, zelfs met WhatsApp. Dit werkt op de instellingen.

Veranderingen in zijn nummer toe, ook, kan zo iets gebeuren met andere bekenden, die dan later een nieuwe vermelding met het oude nummer in hun lijst met contactpersonen vinden. Maar je kunt deze verwarring van het vinden van buitenlandse contacten op WhatsApp, vermijden dat vanaf de voorzijde – door veranderingen reeds in verband met WhatsApp nummer op voorhand. De Messenger is geïntegreerd in dezelfde de betreffende functie. De stappen zijn als volgt:

  1. In het menu om de instellingen op te roepen.
  2. Vind de ingang rekening en daar raak je Wijzig aantal – in feite zelfs op de oude telefoon. Dus ook migreren alle accountinformatie, groepen en instellingen om het nieuwe nummer. Iedereen die wil opnieuw downloaden WhatsApp op een nieuwe telefoon die voor ons kan doen hier. De app is gekoppeld in dit artikel.

Change WhatsApp buitenlandse contacten nummerIn het overeenstemmende scherm onder "rekening" het nummer kan dan veranderen.

Naar verluidt stelt WhatsApp ook na 45 dagen ongebruikte gebruikersaccounts terug opnieuw worden geactiveerd met een nieuwe telefoon. Maar volgens verschillende rapporten het goed werkt niet altijd. Daarom moet men ook gewoon gaan zoals hierboven beschreven om “veilig spelen”, dus ook niet opdagen buitenlandse contacten met vrienden op WhatsApp.

  100 grappige toestand zeggen voor WhatsApp en Facebook
map