Android: Niet storen in te schakelen

Android: Niet storen in te schakelen

Zo nu en dan zijn er de volgende situaties waarin rechtvaardige vrede noodzakelijk is. vooral – – zelfs de telefoon niet overgaat of slechts in uitzonderlijke omstandigheden en indien en zou moeten. Android toestellen zijn 5,0 lolly geïntegreerd Laat modus Niet storen, die op vele manieren kan worden geconfigureerd en is zeer eenvoudig te gebruiken – maar is enigszins verborgen.

Niet storen-modus kan worden geconfigureerd

Het is soms niet zo gemakkelijk te vinden, maar toch brengt Android-apparaten vanaf versie 5.0 is standaard: de functie Niet storen is niet overal hetzelfde en kan niet worden gevonden op alle smartphones in dezelfde plaats. Maar ze zijn er – en het kan worden aangepast aan uw smaak, zodat bijvoorbeeld alleen gesprekken zijn toegestaan ​​om boodschappen door te geven WhatsApp voor Android maar weer geblokkeerd.

Laat modus Niet storenAls de telefoon is kalm te blijven zodra de moeite waard Gelieve modus niet storen. (Foto: Pixabay.de/Redaktion)

verstoord worden door iedereen – behalve Mutti?

De Niet storen-modus biedt een aantal voordelen ten opzichte van de eenvoudige stille modus. Aldus meldingen worden volledig geblokkeerd zolang het ingeschakeld is. Toch kunnen contacten worden geselecteerd waar deze vorm wordt genegeerd. Dus wie rust nodig heeft, maar willen niet de belangrijke oproep van moeder te negeren, kan deze wens die zich aanpassen. Zodra mamma belt of schrijft naar de smartphone merkbaar. Niet alle andere contacten, echter.

De modus heeft verschillende niveaus en mogelijkheden:

  • Vrede op alle niveaus: Hier blijft de mobiele telefoon helemaal stil zelfs alarmen worden verrekend of dempen.
  • activeren alarmen: gesprekken en meldingen niet via, alarmen nog steeds ring. De nacht is heel handig als je toch wilt gebruiken als een wekker zijn mobiele telefoon.
  • Belangrijke meldingen: In aanvulling op alarmen, evenals “belangrijk” geselecteerde personen en herinneringen blijft smartphone stil.

Deze uitzonderingen kunnen overigens ook waarschuwt bepaalde apps toe te voegen. Er is voor gesprekken voor de tweede keer binnen 15 minuten de instelling mogelijk te maken.

Do-instellingen niet te verstorenDe instellingen zijn zeer configureerbaar. (Foto: Redactie / Screenshot)

De niet storen in te schakelen: hoe het werkt

De Do Not Disturb functie kan worden bewerkt vanuit het menu Instellingen of de Quick Settings:

  1. de instellingen Open en scroll naar geluiden en meldingen. Er verder naar beneden Niet storen tikt. Optioneel kan dit menu te openen via de snelle instellingen door op het scherm te slepen van boven naar beneden en in de lies Niet storen tikken. Voor de instellingen, maar dan moet je opnieuw op de meldingenvenster.
  2. In het menu is nu anders instellingen kunnen worden gewijzigd. Dus de alarmen worden standaard toegestaan ​​en moet worden uitgeschakeld als ze niet rinkelen.
  3. In de aangepaste instellingen oproepen en berichten van bepaalde belangrijke personen kunnen worden toegelaten.
  4. Ook herinneringen en meldingen van apps kunnen worden ingesteld.
  5. Bijzonder praktisch is de automatische activering op bepaalde tijden. over de scheduling Aldus kan tijdstippen waarop de functie wordt ingeschakeld passen – en wanneer deze moet worden beëindigd.
  6. Om de modus, alleen de groene vinkje naast te schakelen activeren nu tik – of in het pictogram Snelle instellingen ‘ Niet storen Tik-modus weer, zodat het niet meer opnieuw zal verschijnen groen, maar grijze achtergrond.

Als u de modus eenmaal hebt geconfigureerd, is het voldoende om het te activeren indien nodig, via de snelle instellingen. Als u de instellingen opnieuw aan te passen, moet de instellingen opnieuw worden opgeroepen.

map