WhatsApp monitor met de geheime Stalker functie

monitoren WhatsApp en leren om de minuut, wanneer er een bericht is gelezen. Met deze truc alle informatie van het chat kan worden opgeroepen en gecontroleerd. leer alles hier!

Na WhatsApp Downloaden voor Android of iOS heb je het communicatiekanaal bij uitstek in zijn hand. Maar soms laat de langverwachte antwoord in de komende ...

monitor met deze functie WhatsApp

Na de invoering van de blauwe vinkje WhatsApp opwinding onder de gebruikers was geweldig. Met de update iedereen kon herkennen of het verzonden bericht is gelezen of niet onmiddellijk. Maar wat weinig mensen weten: Elk bericht wordt opgeslagen met veel informatie. Aldus kan WhatsApp worden bewaakt, precies op de minuut. Deze hoeven alleen worden aangeboord en de boodschap te houden. De menubalk verschijnt naast de ster aan het bericht als favoriet, de Prullenbak voor verwijdering en het symbool voor de boodschap die ik te delen op Android-apparaten of op de knop Info op de iPhone te markeren. Door erop te klikken, een nieuw venster geopend, waar zowel de levertijd aangegeven en de tijd waarop het bericht werd voorgelezen wordt geopend. De functie werkt ook in groep chats.

monitoren WhatsAppWhatsApp-monitor: Hier is hoe!

Relatie moordenaar WhatsApp?

Of deze informatie bijdraagt ​​aan persoonlijke gemoedsrust is een andere zaak. Als iemand voor het laatst gezien of een bericht te lezen, is ongeveer net zo relevant als de spreekwoordelijke omvallen gele fiets in China voor een interpersoonlijke relatie. Die verslaafd is aan obsessie en zal haar contacten via WhatsApp volgen, moeten deze drang dringend een einde aan. Dat is de manier heel eenvoudig: door zichzelf uitgeschakeld haar online Temple of haar lezen functie. Alleen degenen die zijn persoonlijke informatie met andere contacten te delen, heeft ook toegang tot hun informatie.

Blue hide WhatsApp vinkje en leestijd

Degenen die willen controle ontsnappen door anderen of zichzelf niet willen muteren in een stalker, kan de informatie op hun eigen WhatsApp verbruik te beperken. Klik hiervoor in de instellingen op het menu-item rekening en na de bescherming optie data. Hier kunt u instellen wie persoonlijke gegevens kan zien, zoals de tijdstempel, profielfoto of status. Daarnaast kan de leesbevestiging hier worden gedeactiveerd. Voor de eerste drie delen van informatie, zijn er drie keuzes: Iedereen, Mijn contacten of Geen.

WhatsApp-monitor - verbergen informatiePersoonlijke info verbergen

echter, kan de leesbevestiging alleen worden ingeschakeld of globaal uitgeschakeld. Verwijderd deze optie wordt de markering na een bericht verzendt, ofwel een klok (of het bericht WhatsApp wordt overgedragen), een controle (wanneer het bericht door WhatsApp ontvangen) of twee (indien levert het bericht naar de inrichting van het contact was). De vinkjes blijven grijs, zelfs als de contactpersoon het bericht heeft gelezen. Omgekeerd wordt de zender van berichten alleen op de hoogte of de boodschap is aangekomen op de smartphone, maar niet of het is gelezen. De instelling manier, niet van toepassing op groeps-chat, want er is altijd een leesbevestiging wordt verzonden.

map