verbergen WhatsApp contacten: Hoe om het te doen

verbergen WhatsApp contacten: Hoe om het te doen

Wie wil WhatsApp vervelende contacten te nemen uit het zicht, heeft twee opties. We laten u zien hoe verbergen WhatsApp contacten kan. maakt hier slim en mensen verbergen!

Na WhatsApp voor Android Download de gebruiker meestal alle contacten die zijn opgeslagen in hun smartphones en WhatsApp hebben ook verschijnen in Messenger. Maar het is niet altijd nodig is voor de doeleinden van de gebruiker. Onder bepaalde omstandigheden, wil je niet aan te geven dat bepaalde personen er ook worden weergegeven.

verbergen WhatsApp contactenverbergen WhatsApp contacten: Hoe om het te doen! (Foto: WhatsApp Inc./Redaktion)

verbergen Contacten: bescherming van de privacy

WhatsApp is één van de meest populaire communicatiemiddelen van onze tijd. Gebruikers kunnen chatten niet alleen om te bellen, foto’s uitwisselen en groepen vormen met familie en vrienden te maken. Maar dat betekent ook dat er gedeelde zeer persoonlijke dingen die niet altijd noodzakelijk zijn bepaald voor de ogen van iedereen. Dat is de reden waarom veel gebruikers de vragen of er een manier is om individuele contacten te verbergen. Echter, iedereen die door bepaalde mensen is gewoon geïrriteerd en wil ze verdwijnen uit het zicht, misschien op zoek naar deze mogelijkheid.

We hebben twee benaderingen dat bepaalde WhatsApp om contacten te verbergen kan veroorzaken gevonden.

2 oplossingen om contacten te verbergen

De procedure voor het verbergen individuele contacten is relatief eenvoudig. De instructies zijn voor Android-apparaten. De volgende stappen leiden tot het doel:

  • Ten eerste, de gebruiker opent het adres van de smartphone. Er hebben u uit alle personen met wie je wilt WhatsApp, een aangepaste lijst communiceren.
  Dat is waarom je de WhatsApp eenhoorn moet sturen!

WhatsApp contacten verbergen telefoonboekOpen eerst het adresboek. (Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)
* Toen de boodschapper wordt geopend en noemde de instellingen via het menu.

  • De gebruiker navigeert naar verdere contacten. Er controleren of alle contacten gewoon weer te geven verwijderd.

WhatsApp contacten verbergen tick Open vervolgens de lijst met contactpersonen. (Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

blok contacten en verberg

Wie recht van bepaalde individuen of groepen boos, kan het ook blokkeren in WhatsApp. Zodat berichten van deze contacten worden niet meer weergegeven. Om die persoon dan is het veld kan verwijderen van de weergave kunt u deze WhatsApp contacten te verbergen. In wezen is de procedure gelijk aan de bovenstaande. Alleen het begin verschilt door het blokkeren.

WhatsApp contacten verbergen blokOf je blokkeren van een contactpersoon. (Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

  • De gebruiker opent eerste de chat client en gaat om te praten met de persoon die hij wil blokkeren.
  • Hij klikt op het menu, en kies onder hen, selecteer Meer, en vervolgens blokkeren.
  • Als de persoon is geblokkeerd, kan de gebruiker de procedure uit te voeren vanaf de bovenste handleiding. Zeg: De instellingen en onder de categorie contacten worden geopend.
  • Tenslotte weer verwijderd geven de gebruiker de markering van alle contacten. Daardoor geblokkeerd contacten worden niet meer weergegeven.
map