WhatsApp Mute: om te zwijgen Plappermäuler

Wie WhatsApp draaien mute zou willen vinden in deze handleiding voor instructies over hoe vervelend chatpartner of groep chats kunnen snel en eenvoudig instellen op stil. We zullen vertellen hieronder hoe het werkt!

draaien en WhatsApp silent niet langer worden verstoord

WhatsApp groepen na WhatsApp voor Android Download de meest vermakelijke en communicatief, maar vooral bij hoge lidmaatschap cijfers kan het soms uit de hand, maar wanneer de gebruiker om de paar seconden wordt verstoord door een kennisgeving geluid. Wie wil er niet een dergelijke actieve groep te verwijderen, maar de berichten zou blijven om later te ontvangen en te lezen, heeft de optie Mute van WhatsApp de mogelijkheid om de Messenger gericht op specifieke contactpersonen of groepen in stilte te vragen.

WhatsApp draaien muteWhatsApp geluid in en uit meldingen. (Foto: WhatsApp / Redactie)

Periode voor WhatsApp dempen vrij te kiezen

De mededelingen groep volledig uitgeschakeld of gedeactiveerd gedurende een bepaalde periode. toch dan krijg je de berichten die naar de groep worden verzonden, maar de telefoon zal niet trillen of een geluid afspelen wanneer er een nieuw bericht binnenkomt. Wie wil een WhatsApp groep zet mute, opent naar de groeps-chat, ingevoerd in het menu groep info en zet de schakelaar om te dempen. Nu kiest hij de periode waarvoor de groep is het stil worden ingeschakeld: 8 uur, 1 week of 1 jaar.

De gebruiker kan ook aangeven of zij meldingen wilt ontvangen of niet. De meldingen voor elk contact en elke groep kan individueel worden ingesteld op verzoek op dit punt. Ringtone, kunnen vibraties en licht gevarieerd en activeren of het pop-up berichten deactiveren specifieke contactpersonen.

WhatsApp mute groepGroep stilte schakelaar voor 8 uur, 1 week of 1 jaar. (Foto: WhatsApp / Redactie)

schakelaar individuele contacten stil

een echte zegen kan soms uit de WhatsApp stille niet alleen met zeer actieve groepen, maar ook voor individuele contacten. Bijna elke gebruiker kent het probleem dat in hun lijst met contactpersonen op een of andere blabbermouth merkte vrijwel elk evenement. Wie is er vaak in vergaderingen of moeten ons concentreren op het werk, maar helaas een beetje verstoord door de permanente WhatsApp berichten. Daarom is het zinvol om alleen die contacten die je krijgt te veel, niet te belangrijk berichten op mute te maken.

venster Tijdopties 8 uur, 1 week en 1 jaar

De procedure is voor individuele contacten vergelijkbaar met WhatsApp groepen dempen. De gebruiker selecteert in de chat-lijst een contact, het houden van uw vinger naar beneden en je zal een menu zien waar u op Show contact. Onder Meldingen de selectie punt is mute te vinden. Nogmaals, er is een slider die de gebruiker naar rechts beweegt. Het opent opnieuw de keuze van het tijdvenster met de opties acht uur per week en een jaar. Hier kunt u ook kiezen of meldingen worden weergegeven. Klik op OK om de wijzigingen te bevestigen en de gebruiker wordt voortaan niet langer verstoord door meldingen van de gedempte groepen en contacten.

map
Adblock
detector