WhatsApp aanpassen videoformaat en optimaliseren van grootte

WhatsApp aanpassen videoformaat en optimaliseren van grootte

rechts WhatsApp videoformaat vinden en eenvoudig delen hun favoriete clips in plaats van een mislukte transmissies. hier leren wat te zoeken en hoe groot is de maximaal toegestane!

Na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS, is het meestal geen probleem om video’s te sturen. Echter, de boodschapper zickt nu en in ongewone formaten of grote bestanden. Dan kom je met deze trucs vervolgt:

WhatsApp aanpassen videoformaat

Het formaat, die de minste problemen de boodschapper is bereidt, mp4. Bijna alle smartphones en tablets te slaan opgenomen video’s in dit formaat. Hooked het verzenden van de WhatsApp video’s naar het formaat, moet je dienovereenkomstig te zetten in een mp4-bestand. Dit kan online hetzelfde als cloudconvert zijn op diverse locaties, bijvoorbeeld, een cloud-gebaseerde service. Hiervoor wordt de video geladen op de server van de provider en hier omgezet in het gewenste formaat. De tool zorgt voor de rest van de conversie van archief en audio-bestanden, tekstdocumenten en zelfs presentaties of vector graphics. Na de conversie naar de MP4-formaat moet WhatsApp de video gemakkelijk verzenden.

WhatsApp videoformaatDe WhatsApp videoformaat kan gemakkelijk online worden aangepast.

Vaak is het niet het formaat, maar de grootte zal beslissen (gewoon nog niet!)

Als het verzenden ondanks geëvenaard WhatsApp videoformaat niet werkt, kan dit te wijten zijn aan de grootte van de clip. De boodschapper alleen bestanden met een maximale grootte van 16 MB. Afhankelijk van de opnamekwaliteit is dat een opnametijd van anderhalf tot drie minuten. Als de video die u wilt verzenden, langer zijn, kan het ofwel worden gesneden of gecomprimeerd. We leggen uit hoe beide variant werk direct op de smartphone.

  50 koel WhatsApp groepsnaam, Fun & foetussen

Snijd de video

Er zijn een aantal apps die kan worden gesneden en bewerkte video mobiel. Wie zijn mobiele telefoon, maar wil niet rommel voor een enkele clip met een dergelijke tool kan grijpen om een ​​comfortabel online versie hier. Sun biedt 123Apps een editor die werkt voor korte video’s en er geen extra download. De maximale bestandsgrootte is hier minstens 500 MB.

cut WhatsApp videoformaatOnnodige kan worden weggesneden met deze webtool.

De klem kompres

Wie wil er een seconde van zijn video’s te offeren, kan de clip ook gewoon op te slaan in een slechtere kwaliteit en het minimaliseren van de bestandsgrootte aanzienlijk. Ook hier online uitstekende tools die de clips naar beneden kan worden geschaald zonder de noodzaak voor pre-installeren van een app te vinden. Ook de bovengenoemde Converter van 123 Apps biedt een snelle conversie. Gewoon clip te uploaden, selecteert u de MP4-formaat en kies een van de opties op het punt resolutie mobiele telefoon. Door te klikken op het omzetten van de video wordt opgeslagen in een handzaam formaat en kan gemakkelijk in verband worden verstuurd via WhatsApp.

WhatsApp comprimeren videoformaatEr zijn instrumenten die kunnen online clip naar de juiste grootte direct worden gecomprimeerd.

map