WhatsApp Documenten-indeling schrijven volvette

zodat de WhatsApp tekstformaat: We zullen vertellen hoe woorden vet of cursief te schrijven in de meest populaire messenger of zoals ze als doorgestreept. meer informatie hier!

Volgens de huidige WhatsApp voor Android Downloaden en gebruikers van de Google-besturingssysteem kunnen hun teksten gevarieerder te maken. Tot nu toe, de functie is alleen beschikbaar voor iOS en in een beta versie voor Android.

WhatsApp tekstopmaak: vet, cursief, of doorhalen

De Messenger is een van de bekendste en momenteel meest gebruikte apps. Volgens de verstrekte informatie, de service brak de barrière van een miljard gebruikers in februari 2016 Sindsdien werden gezonden met WhatsApp dagelijks 42 miljard berichten en meer dan een miljard foto's en 250 miljoen video's. Dus is het tijd om Spice up de berichten iets gestuurd. Om een ​​WhatsApp tekst op te maken, is het voldoende om alleen maar vóór (zonder spaties) en plaats een speciaal karakter voor het woord:

  • vet om te schrijven door voor en na het woord / sets de woorden sterretjes.
  • cursief om de woorden met underscores te formatteren.
  • doorhalen Woorden worden verkregen door de zogenaamde Tilde, een korte golflijn.

Tekst opmaken WhatsAppDe speciale tekens die worden gebruikt om een ​​WhatsApp tekst op te maken. (Foto: WhatsApp Inc./Redaktion)

De grote wereld van de lay-out openbaart zich niet met deze drie functies veilig, maar na al, kan elementaire opmaak te maken. Wilt u meer kan veranderen met de volgende trucs het lettertype en pas de tekstgrootte. Maar alleen op zijn eigen smartphone. Bij de ontvanger, het nieuws komt zoals altijd.

Lettertype veranderen WhatsApp & Tekstgrootte aanpassen

dat die is niet genoeg om een ​​WhatsApp tekst kan de boodschapper aan zijn behoeften aan te passen formatteren. Zowel de lettergrootte kan eenvoudig worden aangepast aan persoonlijke behoeften. Hier is hoe:

Tekstgrootte aanpassen

De lettergrootte kan direct in de boodschapper onder de post-instellingen en de chats en verzoekt optie individualiseren. Door te klikken op lettergrootte een pop-up opent met drie opties: Small, Medium en Large. Nu selecteert u de juiste maat voor de chat en klaar!

WhatsApp Tekstopmaak TekstgrootteDe tekst grootte van het chat kan eenvoudig worden aangepast in de instellingen van de Boodschappers. (Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

het lettertype wijzigen

In tegenstelling tot de tekstgrootte lettertype in het systeem instellingen moeten worden veranderd. Dit in het telefoonmenu instellingen item is geselecteerd Mijn apparaat en hier de optie Display. Naast het instellen van opties zoals de keuze van de achtergrondafbeelding of de modulatie van de helderheid, kan het lettertype hier worden aangepast. Met tip to the point tekenstijl, een pop-up venster, dat elk lettertype lijst wordt geopend. Wie de selectie houdt er niet van wie kan installeren met een klik van het downloaden van nieuwe lettertypen uit de Google Play Store. Het schrijven is de manier waarop de mondiale veranderingen op de smartphone of tablet, zodat teksten van andere applicaties op deze manier worden voorgesteld.

WhatsApp formaat Lettertype Het lettertype kan alleen worden gewijzigd in de systeeminstellingen van het mobiele apparaat. (Screenshot: Redactie)

map