sparen deze truc WhatsApp Status Images

WhatsApp-status op te slaan beelden en veranderen de loop van de tijd: Met deze truc, kan de nieuwe WhatsApp berichten niet alleen bekijken gedurende 24 uur, maar ook veilig te stellen voor de eeuwigheid!

Door het downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android of iOS een nieuwe status functie is geïntegreerd. Voor één dag, deze afbeeldingen of video's zijn beschikbaar en worden daarna automatisch verwijderd. Als u wilt zien, maar de status van een contact langer dan 24 uur, moet je deze truc toe te passen!

WhatsApp-status op te slaan beeldenMet een simpele truc om WhatsApp-status kan beelden op te slaan. Afbeelding: WhatsApp / Redactie)

houden aan bederf onderhevig en WhatsApp-status op te slaan beelden

Inderdaad, er is op dit moment maar één weg en dat is niet eens bijzonder spectaculair: Met een eenvoudige screenshot om WhatsApp-status kan beelden op te slaan. Echter, de aanpak van een screenshot om het gebruik van de smartphone maken aan smartphone verschilt.

Dus het werkt op de meeste apparaten met de screenshot

Afhankelijk van de hardware leveranciers, de aanpak is anders dan een screenshot te maken. Deze routes werken op de meeste modellen:

  • Tegelijkertijd drukt op de startknop en de volumeknop (stiller)
  • Macht en Home-knop te drukken (Samsung-apparaten met iOS)
  • In de Quick Settings (voor HTC en LG) onder Capture

WhatsApp Status Save Images snelkoppelingSommige modellen bieden de screenshot functie is gelijk aan de Direct menu. (Screenshot: Redactie)

Probeer maar net welke wijze de eigen model werkt. Eventueel moet de sleutels iets langer ingedrukt of een knop voor de andere.

Een video-status kan worden opgeslagen

Sommige eenheden bieden naast de optie screenshot om een ​​video van het scherm op te nemen en ook opslaan een WhatsApp-status clip

  • Sony smartphones met deze functie om de uit-knop moet ingedrukt tot het bijbehorende menu weergegeven worden gehouden. Hier is de optie Scherm Record wordt geselecteerd en de opname kan worden gestart.
  • Wanneer Huawei Mate 9 echter reeds een dubbele tik op het scherm is voldoende om toegang te krijgen tot de opnamefunctie.

Alle andere smartphone-modellen kunnen de video functie te upgraden via App. Er zijn nu een handvol goed functionerende tools die video-opname van het scherm gemakkelijk mogelijk te maken.

Waar vind je de screenshot of video achteraf vinden?

Na WhatsApp-status beelden op te slaan vindt men de foto's weer meestal in de galerie van het apparaat. Normaliter is een identiek map wordt in de galerij met de eerste screenshot. Als u deze niet kunt vinden, kunt u de gemaakte map de status / Foto's / screenshots op de telefoon of SD-kaart te vinden. - In tegenstelling tot Snapchat WhatsApp niet geïnformeerd door de manier waarop de gebruiker dat zijn status werd gefotografeerd door een andere persoon. In dit opzicht kan de beelden en clips een foto van lust en liefde te nemen en op te slaan.

map
Adblock
detector