quote in WhatsApp: Om te verwijzen naar News

Als er in plaats daarvan snel en geloofwaardig zijn Copy & Plak ontvangen of verzonden berichten binnen citaat WhatsApp. Meer over de tijdbesparende Zitierfunktion in WhatsApp!

Met de huidige download van WhatsApp voor Android of iOS Messenger heeft een handige citaat functie geïntegreerd.

citaat WhatsAppPraktisch: berichten kunnen citeren binnen WhatsApp. (Afbeelding: pixabay / reactie)

Quote waaronder auteurs berichten in WhatsApp

In sommige situaties kan het inderdaad zijn heel comfortabel om anderen te raken met hun eigen wapens of geplaatst op de Have-I-u-maar-gelijke-horen-rail en soms krijg je echt slechts in een haast en wil gewoon snel een aantal te bereiken Geschreven herinneren al. Alle drie de situaties kunnen snel en gemakkelijk omgaan met een functie. Omdat alle berichten in chatgeschiedenis kunnen citeren binnen WhatsApp. Wanneer u de gewenste plek te vinden en zolang aanraking totdat deze als gemarkeerd. Tegelijkertijd opent een menu aan de bovenkant van het scherm, elk met een pijl naar links en naar rechts:

  • Pijl naar links: bericht in het chat citaat (het citaat wordt vertegenwoordigd door een verticale lijn en de indicatie van de auteur in)
  • Pijl naar rechts en selecteer de gewenste chat: Bericht in een andere chat-citaat (het citaat is als zodanig niet worden gezien)

Berichten kunnen zijn als het citaat uit groep chats en beide, als men zelf heeft geschreven, en als ze afkomstig zijn uit een ander contact van de single.

WhatsApp citaat chattenZo kan bijvoorbeeld berichten binnen een praatje via WhatsApp te citeren. (Screenshot: Redactie)

Citeren meerdere berichten tegelijk

Als u meerdere berichten te gebruiken binnen WhatsApp citaat, moeten ze worden gewezen op hun beurt. Echter, dit werkt alleen als je wilt afspelen het bericht naar een andere chat-- dus alleen zonder auteur en markering lijn. Hiervoor selecteert u het bericht en markeer en selecteer de pijl naar rechts. Nu is de lijst met contactpersonen wordt geopend. Hier kan het gesprek worden geselecteerd, hoewel waarvan de berichten afkomstig is; Echter (zoals vermeld) zonder aanhalingsteken.

Nog sneller en nog veel meer afdoende is een screenshot

De afronding tot op WhatsApp gesprekken naar voren, de screenshot die kunnen worden toegevoegd na als bijlage bij de desbetreffende gesprek. Hoe precies doet een screenshot, maar verschilt van apparaat tot apparaat. Een overzicht van de opdrachten voor Samsung-apparaten biedt het artikel: Screenshot Samsung: Hoe met alle modellen!.

Via screenshot WhatsApp citaatDeze snelkoppelingen maken een screenshot op een Samsung. (Foto: Samsung)

Na de screenshot kan via het icoon op de paperclip ingevoegd. U kunt de screenshot onder de optie Gallery en de map capture te vinden en kunnen vervolgens naar het gewenste chatvenster worden gestuurd. Maar let op: Veel een screenshot is op de verkeerde contact per ongeluk en dat kan vervelende situaties voor zichzelf gestuurd.

map
Adblock
detector