Wie wil er niet te bellen via WhatsApp, kan een omweg functie uitschakelen WhatsApp Call. Een functie om af ontbreekt tot nu toe draaien. Lees hier hoe om te voorkomen dat nog steeds gesprekken!

[UPDATE van 07/02/15:]

Windows Phone-gebruikers zitten nu laatste in hetzelfde schuitje. Na de oproep functie reeds is uitgerold naar Android en iOS in begin april, is het bijna drie maanden later verscheen ook op Windows Phones. Een paar dagen geleden de oproep functie live gegaan. Wie is er nu al ziek van de functies die nu, maar zoekt ook op dit besturingssysteem tevergeefs om de knop uit te schakelen.

Oorspronkelijke artikel van 2015/04/07:

Gretig verwacht en nu eindelijk is het hier: WhatsApp call functie die wordt geleverd met een update of WhatsApp voor Android Download versie 2.12.19 naar uw smartphone. Maar er zijn ook gebruikers die geen zin hebben over deze nieuwe functie. Kan de VoIP-functie goed af?

uitschakelen WhatsApp CallWhatsApp Roep: Dus gesprekken worden gestopt. (Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

uitschakelen WhatsApp Call: functie wordt tot nu toe ontbreekt

Net als bij de leesbevestiging WhatsApp heeft een nieuwe functie geïntroduceerd en zijn helemaal vergeten om de mogelijkheid van het afsluiten van te bieden. Hier is niet per se de functie bedoeld. Vooral omdat dit trekt volume veel data wanneer de telefoon via de ether. Zelfs als je niet de oproep te beantwoorden, zal de functie werken op volume. WLAN maar de belfunctie is eenvoudig. zo lang zelf staat niet toe dat WhatsApp deactiveren van gebruikers die WhatsApp gesprekken op je zenuwen, twee opties:

  • Wees geduldig en proberen om de gesprekken te negeren
  • gebruik maken van een truc en duidelijk dus elke WhatsApp Call

De volgende gids toont hoe de truc werkt.

Het uitschakelen van WhatsApp gesprekken over een truc

Gebruikers die willen de nieuwe functie WhatsApp oproep uit te schakelen, kun je niet zomaar uitschakelen om * call-functie "knop, maar helaas moeten een enigszins omweg te gaan. Voorwaarde voor het uitschakelen is een oudere versie van WhatsApp, waarin de call-functie wordt nog steeds vermist. Dit zijn alle versies tot en met 2.11.476.

Geleidelijk aan verwijdert u de belfunctie

1. Back-up: Voordat men een oudere versie van WhatsApp op de slimme telefoon draait, moet elke gebruiker een back-up van zijn chats te maken. Voor dit doel, de gebruiker voert WhatsApp via het menu in de instellingen, dan in de chat-instellingen en klik hier om een ​​back-up chatgeschiedenis. Onmiddellijk wordt de back-up gemaakt.

WhatsApp Call back-up uitschakelen(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

2. Verwijder de huidige versie: Zijn alle berichten opgeslagen, nu de versie moet worden verwijderd met de belfunctie. Voor deze, de gebruiker gaat door de instellingen van de smartphone naar de apps. In dit gebied, de WhatsApp-client is meestal erg ver beneden de lijst van apps is op alfabetische volgorde. Klik nu WhatsApp en tik op de knop Verwijderen.

WhatsApp noemen uitschakelen, verwijderen(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

3. Installeer Oude versie: de oudere versie van WhatsApp kan nu worden geïnstalleerd. Na het downloaden en installeren, moet de gebruiker gaan door de procedure opnieuw met de gevestigde orde. De app vraagt ​​om het telefoonnummer en stuurt een SMS, die vervolgens moeten worden bevestigd.

4. import back-up: Na validatie, moet het bericht verschijnen in de volgende stap automatisch dat er een back-up werd gevonden. Om de back-up berichten op te nemen en te herstellen, de gebruiker klikt op de knop Herstellen. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van hoeveel berichten moeten worden geïmporteerd.

5. WhatsApp zonder oproepen: Zijn alle berichten hersteld, kan WhatsApp nu gebruikt worden zonder vervelende gesprekken. Dat de WhatsApp Call Disable succesvol was, is te zien in de "oude" lay-out. Het tabblad structuur met de linker tabblad Gesprekken is verdwenen. Ook in het chatvenster van de handset is er niet meer aan de bovenkant van de menubalk.

WhatsApp Call uitschakelen versies(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)