Wie een Maak WhatsApp groep en wilt beheren, vinden van de juiste stap-voor-stap instructies in de volgende gids. We laten zien hoe een nieuwe groep gevormd, die op de loer valkuilen en de mogelijkheden hebben de admin en de gewone leden!

Maak WhatsApp groep en gebruik onderhoudend groeps-chat

Een WhatsApp Group biedt na WhatsApp voor Android Downloaden onderhoudend manieren om te wisselen met de leden van de groep berichten, spraakberichten, foto's en films. Elk gepost bericht aankomt bij alle deelnemers in de groep. De groepschat helder is en communicatief. Zo kan bijvoorbeeld de organisatie van projecten van de leden van een kleine club data of een kring van vrienden kunnen vrij eenvoudig te verduidelijken. WhatsApp groepen die reeds zijn geschikt voor een paar mensen en kan tot 100 leden hebben.

Maak WhatsApp groepMaak WhatsApp groep en beheren: laten we zien hoe het te doen! (Foto: WhatsApp / Redactie)

Geef de naam van de groep en selecteer groepsfoto

set voor WhatsApp samenwerkingsverbanden van de gebruiker na het begin van WhatsApp de menuknop en druk op de menu dat op het bovenste item Nieuwe groep geopend. Nu een groep onderwerp wordt ingevoerd, dat is de naam voor de groeps-chat, Daarnaast is er een groep van de afbeelding kan worden optioneel geplukt. De groepsfoto en WhatsApp groepsnaam kan worden gezien door een lid. Daarom moet men zorgvuldig te overwegen welke informatie en beelden hier worden gebruikt. Als groep onderwerp van een kleine grijze nummer rechts. Dit laat zien hoeveel tekens je nog over hebt voor de naam WhatsApp groep. Over het algemeen, namen maximaal 25 tekens toegestaan.

Maak WhatsApp groepsnaamVoer groep onderwerp, en rang scherm kiezen (Afbeelding: WhatsApp / Redactie)

selecteer maximaal 100 leden van een groep

Oprichter van de groep kan nu oplopen tot 100 leden van zijn WhatsApp lijst met contactpersonen van de nieuwe groep. Hiertoe worden de namen gekozen met het plusteken of ging de naam van de contactpersoon. Uiteraard is het niet nodig om de naam in te voeren op naam, maar alle mensen kunnen vrij eenvoudig selecteren in de lijst met contactpersonen en dragen in een klap in de nieuwe groep. Ten slotte worden de private vermeldingen aangevuld door het indrukken van maken en de nieuwe WhatsApp Group het licht van de digitale wereld heeft gezien. In de gesloten gebruikersgroep kan nu rond berichten dat elk lid van de groep te zien en kunnen hetzelfde commentaar te sturen.

Maak WhatsApp groepsledenLeden uit hun eigen WhatsApp lijst met contactpersonen van de nieuwe groep toevoegen (Afbeelding: WhatsApp / Redactie)

De beheerder heeft volledige controle over de groep

De eigenaar van de groep heeft aangewezen als Admin alleen de volledige controle van de groep en wie er komt in een WhatsApp-groep. Hij kan de WhatsApp-groep maken en toevoegen elk van zijn WhatsApp contacten van de groep zonder hem eerst te vragen. Wie de berichten zijn te veel, kan de groep een beroep doen op zijn eigen. Hij kan echter niet verdedigen tegen de first-time optellen.

Elk lid van een WhatsApp groep kan imago van de groep te veranderen

De geselecteerd door de Admin in de groep personen een bericht dat ze zullen worden opnieuw opgenomen te ontvangen. In tegenstelling, wanneer een lid van de groep verlaat, de oprichter van de groep krijgt een relevant bericht. Als de oprichter zelf aufkündigt de groep die een willekeurig lid automatisch wordt bepaald als de nieuwe Group Admin en blijft de groep. Elk lid van de groep in staat is om de groepsfoto te wijzigen. Echter, kunt u uitnodigen als gewone leden zijn geen andere mensen. Iedereen die het bericht binnen de groep heeft ontvangen of gelezen, kan niet worden vastgesteld. De haak geïllustreerd in de groep chats alleen dat er een bericht is aangekomen bij de server.

Hier om meer te leren over "groepsnaam":

Verander WhatsApp groepsnaam: Vind het!

100 koele & naam grappig Whatsapp Group