Verwijder WhatsApp berichten zonder het te lezen? Hier is hoe! 2023

Verwijder WhatsApp berichten zonder het te lezen? Hier is hoe!

Verwijder WhatsApp berichten zonder het lezen: Is dat mogelijk? Yes! En precies op twee manieren. leren hoe je ongezien wist een bericht of tricking de leesbevestiging op contact!

Na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS kunnen al drijven borderline-bericht of een oude kennis kan ongewenst meer iets vernomen. Dan kunt u het bericht te verwijderen, zonder dat de afzender ontvangt een leesbevestiging voor het – of, zonder dat u het bericht helemaal te lezen.

Verwijder WhatsApp berichten zonder het lezenMet deze trucs om berichten WhatsApp kan worden verwijderd zonder het te lezen (Afbeelding: pixabay / Redactie)

Met deze twee trucs WhatsApp berichten verwijderen zonder het te lezen (zonder blauw vinkje)

Wie wil er een bericht in de “ongelezen” status in zijn gesprekken te verwijderen, heeft twee paden om uit te kiezen, het kan nemen. Beide werken honderd procent, en zijn eenvoudig te implementeren.

1. De netwerkverbinding caps en tricking blauw vinkje

In deze snelle variant hoeft alleen te worden gezorgd dat de boodschapper heeft geen verbinding met het internet tijdens de opening van de chat. Dit is, bijvoorbeeld door het uitschakelen van Wi-Fi en gegevensverbinding of door simpelweg te schakelen naar de vliegtuigmodus. Open nu de gewenste praatje en met een lange aanraking, de bijbehorende merkteken (s) te sturen (s). Na nu alleen het pictogram met de prullenbak moet worden geselecteerd en de internetverbinding kan worden hersteld. De boodschap van de afzender zal anders gemonteerd blijven in de chatgeschiedenis met twee grijze vinkje, ook al is het wel of niet te lezen in hun eigen gesprek om het gesprek achteraf te openen.

  Valentine Gedichten: Mooie verzen schip

Verwijder WhatsApp berichten zonder het lezen van flight modeDankzij een geactiveerde flight mode, kan WhatsApp berichten worden verwijderd zonder ze te lezen. (Screenshot: Redactie)

2. Pas de privacy-instellingen en verwijder het vinkje leesbevestiging

Verwijder WhatsApp berichten zonder het lezen door het tijdelijk uitschakelen van de leesbevestiging: Deze optie werkt alleen als de boodschapper wanneer hij niet de getroffen gesprek weergeven, maar de thumbnails of een ander praatje.

  • Hiertoe dient u eerst opent het hoofdmenu van de boodschappers en hier de volgende opties: Instellingen, Account en gegevensbescherming.
  • Hier moet de teek worden verwijderd als leesbevestiging aan de onderkant.
  • dat gesprek kan nu worden geopend en de getroffen items worden gekenmerkt door een lange blootstelling.
  • Ten slotte is de prullenmand net hebt geselecteerd en de verwijdering wordt bevestigd.

de leesbevestiging kan nu worden gereactiveerd, zonder dat de zender ooit een blauwe vinkje wordt weergegeven naast dit bericht.

Schakel delete berichten de leesbevestiging en WhatsApp zonder het lezenEen korte uitschakelen van de leesbevestiging kunt u het bericht te verwijderen zonder blauw vinkje om de afzender te verlaten. (Screenshot: Redactie)

het bericht niet alleen lezen

Degenen die willen om zich te beschermen tegen onnodige of ongewenste gesprekken kunnen ook WhatsApp berichten te verwijderen zonder ze te lezen. Echter, deze methode is een beetje rabiate en het doet ook niet in de buurt gekomen om de eerste woorden van het bericht. Wie is er niet een beetje nieuwsgierig en wil gewoon met rust gelaten worden, kunnen in het overzicht van zijn gesprekken Selecteer een langere aanraking en verwijderen na door te klikken op de prullenbak chatten vraag eenvoudig.

Echter, deze aanpak werkt alleen in één gesprek. Voor Groepchats er geen manier is op dit moment, ongelezen berichten te verwijderen (echter, kan de groep worden gelaten). Voordat verdere berichten van deze afzender kun je jezelf beschermen effectief als u deze WhatsApp contact blokkeren.

  WhatsApp spraakberichten: informatie, how-to tips &
map