WhatsApp tonen: MP3 & voor contacten, berichten oproepen

WhatsApp tonen: MP3 & voor contacten, berichten oproepen

WhatsApp tonen kunnen individueel worden aangepast: een spreuk voor een bepaalde contactpersoon, de beltonen voor oproepen of zelfs de favoriete liedje op inkomende berichten. meer informatie hier!

Na het downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android of iOS ook eigen MP3 kan worden geactiveerd als een melding. Echter, moeten deze worden ingesteld op het apparaat als een bericht of ringtone van tevoren, zodat ze ook voor de Messenger beschikbaar zijn.

pas WhatsApp tonen: MP3 bepalen de smartphone

Wie maakt uitgebreid gebruik van de populaire Messenger, maar kan niet hoort de standaard toon, moet u eerst de systeeminstellingen van zijn mobiele apparaat aan te passen. De procedure varieert meestal iets volgens de fabrikant, in de meeste gevallen is er echter het hoofdmenu van het punt geluiden en meldingen. Hier zowel ringtones voor oproepen en tonen voor inkomende berichten vanuit hun eigen muziekbibliotheek kan worden geselecteerd. Het standaard formaat is MP3, die waarschijnlijk de meeste van hen gebruiken voor hun muziek collectie. Als u de juiste lied, geluid of de juiste taal bestand hebt geselecteerd, wordt dit gevolgd in elk geval zoals WhatsApp oproep of bericht toon beschikbaar.

gebruik maken van individuele geluiden in Messenger

WhatsApp tonen kunnen worden aangepast om precies twee manieren. Enerzijds per contact of groep in een andere als een algemene instelling voor alle pogingen tot contact. Het volgende beschrijft de procedure wordt uitgelegd voor beide varianten:

1. Bepaal de tonen voor een bepaalde contactpersoon of een groep

Als u wilt toewijzen zijn gehouden van het lied samen op inkomend bericht of contact poging van de voormalige of gewaarschuwd worden door het geluid van een bom ontploft, kun je dat doen in de individuele chatinstellingen. Hiervoor wordt het gesprek eerst opgeroepen met de contactpersoon of groep en het menu, selecteert u Contact of groep geselecteerde informatie weer te geven. Nu is de eigen meldingen moeten worden geactiveerd. In het venster dat verschijnt de volgende opties voor inkomende berichten te bezoeken:

  • Mededeling: Hier de vooraf bepaalde MP3-bestand of een vooraf ingestelde toon voor inkomende berichten kunnen worden genoemd.
  • Vibration: Hier voor inkomende berichten uit de opties: Uit, Standaard, korte of lange.
  • Pop-up melding: Dit kan zowel zijn of niet en / of angzeigt met geactiveerd / gedeactiveerd scherm.
  • Licht: heeft Wiens apparaat via een LED-functie te selecteren of schakelt u deze optie voor inkomende berichten hier, wit, rood, geel, groen, cyaan, blauw of paars.
  WhatsApp liefde uitspraken: Groeten en video's voor Valentijnsdag

WhatsApp tonenWhatsApp tonen kunnen individueel worden ingesteld voor individuele contacten of groepen.

Voor inkomende gesprekken nog steeds een individuele beltoon voor dit contact en de vibratie patroon kan worden ingesteld op grond van dit menu-item. Deze optie is momenteel alleen beschikbaar voor contacten, niet voor groepen want op het moment geen conference calls via WhatsApp kan worden uitgevoerd.

En dus, de hele werkt op de iPhone:

2. Stel de WhatsApp tonen over

Het principe, om de toon voor alle contacten, wat overeenkomt met de bovenstaande beschrijving. Voor de globale instelling in het menu en selecteer Instellingen en meldingen moeten worden geselecteerd bij het gesprek lijst. Naar aanleiding van de tonen voor berichten of gesprekken kunnen worden aangepast bij zal. By the way, hier kan ook voor alle groepen Ringtone kiezen.

WhatsApp geluiden voor alle kennisgevingenStel WhatsApp tonen global.

map