WhatsApp volgen uitschakelen bescherming & privacy!

Er zijn tal van goede redenen waarom de uitschakelen WhatsApp Tracking zou moeten. De boodschapper wordt steeds meer een favoriet hulpmiddel voor stalkers. leren hoe je een einde te bereiden!

Hoewel je op dit moment veilig kan wegen nog niet, omdat de tracking service is nog niet geïntegreerd. Echter, de functie zeker gespeeld met de volgende update of de bijgewerkte downloaden WhatsApp voor Android of iOS-apparaten. de functie is in eerste instantie gepland voor groep chats, hier worden ervaren in real time, waarbij de deelnemers toevallig te praten. Wat in eerste instantie klinkt als een praktische idee kan voorvechters van privacy stremmen van de spreekwoordelijke bloed. Moet echt weten wanneer je kijkt naar waar elke groep wordt contact blijven? Een soortgelijke functie is overigens ook geïntroduceerd Facebook. Hier is de Messenger automatisch verzonden naar de afzender van een bericht locatie. Geen wonder dat de meest populaire van alle Zuckerberg leerlingen een soortgelijke functie moet ontvangen. Maar vrees niet, de functie kan worden permanent of tijdelijk uit te schakelen!

uitschakelen WhatsApp TrackingHet is nog niet duidelijk hoe precies kan WhatsApp locatie binnen de boodschappers uit te schakelen. (Foto: pixabay / Redactie)

uitschakelen WhatsApp Tracking - of op zijn minst te activeren?

Eerst het goede nieuws: De real-time locatie moeten actief worden ingeschakeld. Zodat gebruikers hoeft niet bang te zijn dat hun smartphone voor een update wilde persoonlijke locatie schiet spontaan via de ether. De functie is bedoeld voor het activeren ook weer snel en gemakkelijk kan worden uitgeschakeld. Hoe maak je WhatsApp schakelen lokaliseren precies kan echter concreet zeggen pas na de publicatie van de update. Het kan echter ook op te lossen binnen de instellingen van de telefoon, het hele probleem.

uitschakelen van het bijhouden van instellingen wereldwijd op het apparaat

En dit brengt ons tot een zeer algemeen probleem: Je kunt niet voorkomen 100 procent feit dat de mobiele telefoon registreert de locatiegegevens en passeert. Echter, de data zich in eerste instantie alleen voor mobiele operatoren, dankzij de Silent sms door de provider verzonden naar het mobiele apparaat en wordt niet aan de gebruiker getoond. Maar waarschijnlijk WhatsApp zal geen toegang hebben tot deze informatie (kan), maar op de GPS data (Global Positioning System) en de verdeling ervan kan zijn (godzijdank) daadwerkelijk te stoppen in de instellingen van het apparaat. Op oudere apparaten om alleen het draadloze netwerk moeten worden uitgeschakeld.

Om de tracking WhatsApp op de nieuwere modellen uit te schakelen, moet je in de instellingen van het apparaat te gaan en selecteer de optie hier uitgeschakeld Locatie-modus locatiediensten. iPhone-gebruikers zullen deze optie onder beperkingen en privacy vinden. Echter, kunnen dan ook apps voor zover de aanduiding van het strand locatie is logisch, niet langer toegang hebben tot de huidige situatie - met inbegrip van met name het in kaart brengen en navigatie toepassingen. Uiteindelijk moet elke gebruiker zelf bepalen wat belangrijk voor hem is: de veiligheid van zijn gegevens of de handige gebruik van haar smartphones.

map