WhatsApp Facebook aparte deal & New voorwaarden

verbreken WhatsApp Facebook en te voorkomen dat de boodschapper doorgegeven informatie aan het sociale netwerk. Echter, je moet haasten: User zal 30 dagen om bezwaar te maken tegen de bepalingen en voorwaarden te hebben!

Wie akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden van de laatste update of download van WhatsApp voor Android of iOS, kan de dienst persoonsgegevens aan Facebook share. Sinds 2014, de boodschapper is een onderdeel van de Facebook-groep van bedrijven, en zelfs dan gevreesd privacy pleit voor het ergste. Wat was geprofeteerd heeft nu in: Met de nieuwe Algemene gebruikers in staat stellen de moedermaatschappij namelijk om rekening te houden informatie te gebruiken om "om uw ervaring met reclame en producten op Facebook te verbeteren." Wie heeft het reeds overeengekomen moet opschieten, omdat er nog maar 30 dagen voor de oppositie.

verbreken WhatsApp Facebook: Vind het binnen 30 dagen

Na het starten van de boodschapper om de instellingen te openen en selecteer de account. In het onderste gedeelte van het menu-item neemt Mijn Rekening informatie met een vinkje. Degenen die willen WhatsApp verbreken door Facebook, heeft nu alleen om het vinkje en tik in verband met niet-leden te verwijderen. Deze instelling is definitief en kan niet worden teruggedraaid, omdat de optie verdwijnt volledig uit het menu.

verbreken WhatsApp FacebookKoppel vervolgens WhatsApp Facebook.

In hoeverre toch data is, blijft echter vaag. Want op de pagina's van WhatsApp volgende opmerking luidt als volgt:

De Facebook-groep zal deze informatie toch te verkrijgen, en voor andere doeleinden, zoals het verbeteren van de infrastructuur en Zustellsystemen, het begrijpen van de aard van het gebruik van onze of hun diensten, de beveiliging van de systemen en de strijd tegen spam, misbruik of handelingen van inbreuk.

Gebruikers die willen om hun privacy te beschermen moeten dus mensen overtuigen met vrienden en pak een van de WhatsApp alternatieven in de toekomst.

Wat als ik het niet eens met de voorwaarden

Degenen die niet aan de voorwaarden en bepalingen niet aanvaardt, vanaf het begin, kan geen gebruik maken van de boodschapper toekomst. Er zijn zelfs terwijl het accepteren van de nieuwe voorwaarden van de mogelijkheid om de optie WhatsApp of Facebook te scheiden, maar, zoals hierboven beschreven met dezelfde beperkingen beschreven.

Welke gegevens in ieder geval verzameld WhatsApp?

Ondanks de end-to-end encryptie van berichtjes verstuurd en ontvangen, zijn er een hele reeks van informatie die is verzameld WhatsApp of Facebook door de gebruikers ervan:

  • Account informatie (telefoonnummer, alle telefoonnummers van de mobiele adresboek, profielnaam, profielfoto, statusbericht)
  • Berichten die niet onmiddellijk kan worden afgeleverd, worden meestal opgeslagen tot 30 dagen op de servers. Echter, WhatsApp geeft toe dat sommige zijn "content te blijven op onze servers langer." Voor meer informatie, welke media zorgen en voor hoe lang, echter, ontbreken.
  • Verbindingen (lijst met favorieten, groepen en broadcast lijsten)
  • Customer Support (informatie met betrekking tot het gebruik van de diensten, met inbegrip van kopie├źn van berichten en contactgegevens zoals e-mailadressen)
  • Gebruik en log-informatie (informatie over het type en de frequentie van het gebruik, logbestanden en diagnostische, herfst-, webpagina en Prestatielogboeken en verslagen)
  • Transactiegegevens voor betaalde diensten (bijvoorbeeld het bewijs van betaling van de App Stores)
  • Device en aansluiting gegevens (telefoon model, besturingssysteem, browser, het IP-adres informatie aan het mobiele netwerk, apparaat-ID)
  • Informatie over de locatie van het apparaat bij gebruik van de site functies
map