terugzetten op WhatsApp oude versie? Hier is hoe!

terugzetten op WhatsApp oude versie? Hier is hoe!

Niet altijd updates krijgen op de populaire Messenger-service goed. Wie wil er niet om innovaties à la status en Co, een Restore WhatsApp oude versie en blijven om ze te gebruiken.

Restore WhatsApp oude versieU wilt de oude versie van WhatsApp te herstellen? Met een APK te gaan. (Foto: pixabay / Redactie)

WhatsApp: werken herstellen oude versie?

In het kort, ja. U kunt uw mobiele telefoon op te laden een oudere WhatsApp versie als u niet langer als de nieuwe functies in de huidige versies. Dit werkt het beste met WhatsApp voor Android. maar dat werkt niet op de Google Play Store, maar via apart gedownload APK. U kunt deze bestanden ook met ons over de overeenkomstige WhatsApp voor Android download. Hier presenteren wij u naast de huidige en oudere versies. Maar hoe nu voor gaan?

Voordat je een back-up

Allereerst moet u een back-up WhatsApp te maken. Dit maakt uw informatie over de instellingen. in de Chat-instellingen er is het instapmodel veilig chatten. Bevestigt dit en uw berichten worden opgeslagen.

kan alle gedownloade bestanden u een back-up – maar enkel via een file explorer. Meestal worden deze gegevens toch maar op het apparaat opgeslagen. Anders, ik heb je navigeren in Explorer naar de map WhatsApp. Deze kunt u nu bijvoorbeeld op de externe geheugenkaart of op een ander apparaat of kopiëren van de gegevens – indien gewenst – via cloud service a la Dropbox of Google Drive te uploaden.

Nu verwijderen uw huidige versie van WhatsApp.

WhatsApp oude versie te herstellen back-upVoordat u een downgrade naar een vorige versie en de huidige verwijderd, moet u een back-up om uw chats opslaan creëren. (Foto: Screenshots WhatsApp / Redactie)

installeer APK

Dan moet ik u de gewenste APK versie te downloaden – hetzij hier of op APKMirror, een website die biedt u een APK getest. We werken ook samen met de manier waarop APKMirror zodat onze APK bijna twee keer worden gecontroleerd.

Dit is echter, moet je downloads van onbekende bronnen toe te staan. Dit maakt uw van de instellingen van het apparaat onder het item veiligheid. In principe is deze optie uitgeschakeld op Android – voor bescherming. Je moet zeker uitkijken waar downloads van uw apps’. Zeer veilig tegen schadelijke software je ergens – zelfs niet in de Play Store. Maar zowel daar als in APKMirror en bij ons kunt u er zeker van zijn dat is zorgvuldig gecontroleerd.

Tijdens het gedownloade APK-bestand wordt geïnstalleerd (u gevraagd wat u het bestand wilt openen, selecteert u het pakket installer), kunt u de back-up terugzetten.

Automatische updates uitschakelen

Nu kon je de oude versie WhatsApp herstellen, moet u niet knoeien met vervelende updates jou. maar het is de moeite waard om nieuwe functies te kijken in de huidige versies. Omdat WhatsApp brengt nu en dan oude dingen terug, of iets dat je misschien niet wilt missen veranderen. Dan kunt u terugkeren naar de nieuwste versie via een update.

Aangezien u ja, maar voor nu niet opnieuw willen dat wordt automatisch bijgewerkt naar een nieuwere versie, moet u nu of de automatische updates voor WhatsApp te schakelen. Dit maakt uw via de Google Play Store. Komt er op het menu in de linkerbovenhoek van de instellingen en klikken Apps automatisch bijwerken. selecteert Toestaan ​​”Geen automatische app-updates. Nu echter, moet u alle geïnstalleerde apps handmatig bijwerken.

map