Stuur WhatsApp uitnodiging Permanente

de WhatsApp uitnodiging om groeps-chat is nu makkelijker voor de admin en geeft gebruikers meer keuzevrijheid. Beheerdersgroep de nieuwe uitnodiging WhatsApp gebruik Group via link. We laten zien hoe de WhatsApp nodigen geleidelijk werkt. Nu WhatsApp voor Android te downloaden en probeer het!

uitnodiging WhatsApp via de link: Gratis beslissing om de groep aan te sluiten

WhatsApp Groepchats kan soms heel vervelend wanneer de gebruiker wordt overspoeld met talloze berichten. Tot nu toe waren er geen gevraagd of je wilt echt worden toegevoegd aan een WhatsApp groep: De admin kiest gewoon de personen van wie hij graag in de groep te hebben en ze zijn daar. Dit leidt vaak tot vele onaangename vragen en verlegenheid wanneer de gebruiker een back-naar beneden en de groep niet wil horen. De uitlaat is namelijk zichtbaar voor alle deelnemers.

WhatsApp uitnodigingDe uitnodiging WhatsApp aan een groep is nu ook mogelijk via een link.

aanvaarden of negeren WhatsApp groepsuitnodiging

Zo is nu conclusie als de Admin groep gebruik gemaakt van de nieuwe functie van WhatsApp groep uitnodiging schakels. De geadresseerden kunnen dus beslissen of ze echt willen een groep aan te sluiten of niet. U wordt uitgenodigd op een link in een groepsgesprek en hebben de mogelijkheid om te klikken op de link en om de uitnodiging te accepteren. Als je echter de uitnodiging Gewoon negeren, zijn ze niet toegevoegd en ontvangen van berichten aan de groep.

Dus vouwen WhatsApp Nodig via een link!

Zoals de groep uitnodiging WhatsApp via koppeling werkt in de praktijk? Ten eerste, de beheerder opent de Group Chat en in de rechter bovenkant van het scherm "groep info", Hij tikt deelnemer toevoegen. Aan de bovenkant van het nieuwe menu-item "Nodig de link naar de groep" te vinden.

WhatsApp doorverwijslinkOpen Group Info en 'About Nodig link naar de groepen' op de tap

Stuur WhatsApp groep uitnodiging als een link naar vrienden

Op deze manier maakt de beheerder een WhatsApp verwijzingskoppeling stuur hij de band met WhatsApp om de gewenste vrienden gestuurd. Andere menu-opties zijn koppeling kopiëren hier Share Link .en Link ingetrokken.

WhatsApp uitnodiging groepStuur WhatsApp doorverwijslink te zien, te kopiëren of te delen.

map
Adblock
detector