Selecteer afzonderlijke WhatsApp Achtergrond: Hoe werkt het?

Selecteer afzonderlijke WhatsApp Achtergrond: Hoe werkt het?

Wie is gewoon te saai het uiterlijk van de Boodschappers, ondanks ontwerp van het materiaal, kan met een afbeelding van de WhatsApp achtergrond geven meer pep. lees nu, hoe dat te doen!

Chat gesprekken en video’s, voice berichten en foto’s gestuurd: Ongeveer 800 miljoen gebruikers zijn dagelijks actief in WhatsApp – en dat meerdere malen. Duidelijk dat gezien het verlangen ontkiemt naar de klant zijn eigen touch. Hoewel de WhatsApp voor Android te downloaden, evenals die langs komt voor iOS, nu het modieuze ontwerp van het materiaal, heeft nog niemand genoeg heel snel te zien op de achtergrond van de chats.

WhatsApp achtergrond

WhatsApp Achtergrond: De enige ruimte voor individualiteit

Iedereen die de instelmogelijkheden is bekeken wanneer Messenger binnenkort beseffen dat één ontmoetingen op het gebied van personalisatie zeer snel tot het uiterste. Waar andere diensten bieden eindeloze aanpassingsmogelijkheden, er komt niets van Facebook gekocht client. Nou ja, bijna niets. De chat client aangeboden aan de achtergrond van WhatsApp chatrooms te veranderen, in ieder geval de optie. Een klein beetje schroef, maar met een grote impact!

aan te passen in een paar stappen achtergrond

Maar de vervanging van de achtergrond maakt voor WhatsApp een verschil als dag en nacht. De gebruiker kan gebruik maken van uw eigen afbeelding of toegang tot de WhatsApp Wallpaper. Iedereen die wil het kan veranderen zo vaak. Maar wat ontbreekt – en een echte aanwinst zou zijn – is in staat zijn om een ​​andere afbeelding opgericht voor elke praatje. Dus je zou bijna toewijzen een bepaalde sfeer elk contact en stellen beton koppelingen.

  Dat is waarom je de WhatsApp eenhoorn moet sturen!

Plaats uw eigen beelden in WhatsApp

Voor WhatsApp achtergrond elk eigen afbeelding kan in principe worden gebruikt. De gebruiker moet misschien gewoon ervoor zorgen dat het een goede oplossing voor pixelation te voorkomen. Bovendien is de patiënt niet geheel irrelevant. Zo moet men rekening mee houden dat door de chatberichten een deel van het beeld zal voor altijd verborgen en dit deel verandert ook voortdurend. Iedereen die niet zeker weet, kunt u ook gewoon proberen een beetje rond.

  • (1) Ten eerste, de boodschapper begint en klikte het menu in de rechterbovenhoek.

WhatsApp achtergrond instellingen

  • (2), waar de gebruiker selecteert nu de instellingen en ga naar het volgende scherm op de chat-instellingen.

  • (3) In de instellingen voor het chatten, heeft de gebruiker diverse opties, zoals lettergrootte of archivering. Op de vierde plaats is de achtergrond. Dit gebied is geselecteerd.

WhatsApp achtergrond keuzevenster

  • (4) Nu opent een kleine selectie venster waarin de gebruiker kan kiezen uit welke bron het beeld te komen. Voor zijn eigen beeld van het assortiment Albums wordt geklikt. Aangezien via deze route naar de smartphone albums, naast camera shots ook downloads en alle andere beelden die zich op de winkel kan worden bereikt, worden geselecteerd.

  • (5) Selecteer nu de gewenste afbeelding op de achtergrond en stel de juiste afbeelding. Bevestig met OK en de afbeelding is te zien in alle chats.

Insert WhatsApp achtergrond

gebruik van WhatsApp Wallpaper

Wie heeft er niet gevonden geen geschikte beelden op zijn mobiele telefoon, kan ook worden gebruikt bij de selectie van wallpapers en pas met deze motieven om WhatsApp achtergrond. Dus WhatsApp zelf biedt een verzameling van wallpapers. Hier vindt u de WhatsApp Wallpaper te downloaden. Het opzetten gaat als volgt:

  Verander WhatsApp naam: Vinden en breng het!
  • (A) De procedure voor het instellen van de wallpapers verschilt nauwelijks van die van hun eigen beelden. voeren gewoon de bovenstaande stappen (1) tot (3).

  • (B) In de ingangselectiebalk kiest de gebruiker nu tijd WhatsApp out. Degenen die niet de collectie tot op heden hebt gedownload, maar hier krijgt de kans.

WhatsApp achtergrond wallpaper

  • (C) Nu kunt u een van de afbeeldingen te selecteren en in te stellen als achtergrond op Toevoegen.
map