In WhatsApp nieuw nummer: De verandering is makkelijker!

In WhatsApp nieuw nummer: De verandering is makkelijker!

in WhatsApp nieuw nummer? Dit kan vervelend om het probleem te zijn. Aangezien elke WhatsApp gebruikersaccount is gekoppeld aan de WhatsApp download met een specifiek telefoonnummer, moet de gebruiker het nieuwe telefoonnummer mee aan al zijn contacten, die vaak blijkt nogal omslachtig.

In WhatsApp nieuw nummer: Bericht bij automatisch invoegen

De ontwikkelaars van WhatsApp werken om iets te laten eenvoudiger en handiger om over te schakelen naar de gebruiker wanneer nieuwe WhatsApp telefoonnummers. Nu al kan het snel vervangen worden de WhatsApp-nummer. Iedereen die heeft een nieuw mobiel nummer en zijn WhatsApp rekening zou willen om het te veranderen, ga naar de instellingen en hen te veranderen om te veranderen onder rekening en nummer. Het nieuwe telefoonnummer en chatgeschiedenis WhatsApp contacten moet correct worden omgezet op hun eigen WhatsApp.

WhatsApp nieuw nummerWhatsApp nieuw nummer: De verandering van telefoonnummer is makkelijker! (Foto: pixabay / Redactie)

De oude en nieuwe WhatsApp chatgeschiedenis ook fuseren met de vrienden

Er is echter het probleem dat de oude telefoonnummer is niet zo gemakkelijk te veranderen naar een nieuwe met de WhatsApp vrienden. Als de gebruiker anschreibt contact met zijn nieuwe nummer, het heeft een frisse chatgeschiedenis voor hem en de eerder geschreven is verdwenen. Volgens de meest goed geïnformeerde insiders WABetaInfo een nieuwe WhatsApp functie zal binnenkort te zien dat de oude chatgeschiedenis fuseren met de nieuwe.

Kennisgeving van eigen contacten met de nieuwe WhatsApp nummer

Daarnaast moet er een automatische melding van hun eigen contacten met het telefoonnummer verandering. Het zal dus niet meer nodig, onhandig zijn om vrienden, familie en collega’s te informeren met een chatbericht van de uitwisseling. In plaats daarvan zal WhatsApp te bieden aan alle contacten van het aantal verandering te delen. Hier kan de gebruiker worden beperkt tot verzoeken die contacten met wie hij al eerder heeft gechat.

  pick WhatsApp blokkeren? Hoe het werkt!
map