Chatten via WhatsApp zonder SIM-kaart? Hier is hoe!

Chatten via WhatsApp zonder SIM-kaart? Hier is hoe!

Eigenlijk is de Messenger voor gebruik vereist een SIM-kaart. Een truc die u kunt WhatsApp zonder SIM-kaart als Gebruik de tablet. We laten zien hoe dit werkt. tricking de klant nu!

Iedereen die de boodschapper te gebruiken op een Android-apparaat dat vereist de WhatsApp voor Android te downloaden in feite een SIM-kaart. Normaal gesproken. Echter, de tweede voorwaarde door een truc worden vermeden.

WhatsApp zonder SIMZo kunt u WhatsApp gebruiken zonder SIM-kaart

gebruik maken van WhatsApp zonder SIM – indien van toepassing?

Met behulp van de klant zonder een SIM-kaart is interessant voor alle gebruikers die willen gewoon een praatje maken, niet alleen met hun smartphone. Zo zijn veel gebruikers die willen gebruiken op hun tablet en alleen in de WLAN WhatsApp huis. Voor degenen die niet willen om uit te rusten met een SIM-kaart of uw tablet speciaal hebben er geen draadloze optie op de tablet, of wilt u gebruiken op een oude smartphone Messenger Bovendien zijn de volgende gids is zeer nuttig.

Vereisten voor gebruik zonder SIM

Om de volgende truc die het mogelijk maakt om WhatsApp gebruiken zonder een SIM-kaart uit te voeren, moet u een telefoonnummer. Dat wil zeggen, een gemaakt van het feit dat je een SIM-kaart nummer niet per se nodig, maar wat. Dit nummer (zoals een vast nummer), maar dient te bereiken op het moment van uitvoering van trucs. Opmerking: Het proces kan altijd worden uitgevoerd met elk nummer slechts één keer uitgevoerd.

WhatsApp klaar te maken – zonder SIM

(1) Ten eerste, de APK is WhatsApp naar het gewenste apparaat (bijvoorbeeld tablet) is geïnstalleerd. De bovenstaande link leidt naar de huidige versie van de boodschapper. Onder bepaalde omstandigheden, dat de app niet geschikt is voor tablets verschijnen tijdens het downloaden. Deze waarschuwing kan veilig passeren.

(2) Na het dat u de app op de tablet te starten. De gebruiker wordt gevraagd om een ​​telefoonnummer. Hier kunt u nu voer een nummer – geven een vast nummer. Voorwaarde: U moet zijn niet geregistreerd met WhatsApp.

WhatsApp zonder SIM-trucopgeven wanneer WhatsApp vaste nummer

(3) Normaal gesproken WhatsApp verzendt nu een sms voor verificatie. Als u een mobiel telefoonnummer hebben gegeven, precies wat er gebeurt. Maar wie een vast nummer heeft getypt, moet wachten ongeveer 5 minuten. Dan biedt WhatsApp de mogelijkheid om terug te voeren de code voor verificatie via de telefoon. Deze variant wordt genomen met de klik van mij te bellen.

(4) Nu merken we van de code die met een gesproken bericht werd verzonden. Deze brengt vervolgens in de app.

(5) Ten slotte geeft een gewenste scherm en voegt profiel afbeelding. De Messenger is nu klaar, u kunt WhatsApp gebruiken zonder SIM.

Om verbinding te maken met je vrienden, je gebruikt hetzij vast nummer om zijn contacten op, zodat ze op te slaan in de telefoon. Of u kunt de contacten op de tablet te importeren.

map
Adblock
detector