Wie WhatsApp opnieuw installeren moet nodig zijn chats niet rouwen. We laten zien hoe de Messenger opnieuw te installeren, waardoor alle berichten kan herstellen en chatgeschiedenis!

Voordat de Messenger verwijderd en de huidige WhatsApp voor Android wordt gedownload, maar er zijn een paar dingen te overwegen:

Maak een back-up en te installeren WhatsApp nieuwe

Geen wijzigingen aangebracht in de WhatsApp-instellingen, de boodschapper elke 24 uur maakt een back-up. Het back-upbestand wordt lokaal opgeslagen in de map van de Android-telefoon, en optioneel kan een interne of een SD-kaart. Als u opnieuw op de eerder gebruikte smartphone WhatsApp, beide varianten aan hun doel. Als u wilt een nieuwe smartphone te veranderen, moet de back-up worden opgeslagen op de SD of er verplaatst ofwel of u kunt de Google Drive Backup gebruiken.

WhatsApp opnieuw installeren

Maak Google Drive Backup

Om de gegevens te herstellen na weer opnieuw installeren, zul je eerste open WhatsApp en doet een beroep op het menu, selecteer Instellingen en chats en gesprekken. De volgende stap is om het punt op Google Drive veilig te kiezen. Nu een Google-account kan worden verwijderd of toegevoegd. Door te klikken op te slaan, wordt het netwerk geselecteerd die wordt gebruikt voor back-ups. Opgemerkt dient te worden dat de eerste back-up kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de chat. Het ook aanbevolen dat als gevolg van de hoeveelheid gegevens naar de back-up op een Wi-Fi-verbinding uit te voeren.

Te verwijderen en te installeren Messenger.

Alle data wordt een back-up, kunt u WhatsApp nieuwe installatie. Voor deze, het pictogram WhatsApp hoeft alleen te worden ingedrukt totdat de menubalk te openen. Sleep nu gewoon op het pictogram om de prullenbak en de app zal worden verwijderd. De volgende zijn de huidige versie van de boodschapper ofwel zich op de bovenkant link of gedownload van Google Play en de installatie moet worden bevestigd. Indien nodig moet Onbekende bronnen zijn van een licentie in aanvulling op de Security Settings. Zodra de voorwaarden worden geaccepteerd, de toepassing met een geldig mobiel nummer plaatsvindt. WhatsApp was al op het apparaat geïnstalleerd, wordt het bericht praten backup verschijnt werd gevonden. Nu is alleen de optie moet worden geselecteerd te herstellen en alle berichten worden gesynchroniseerd.

Herstellen chatgeschiedenis op een nieuwe smartphone.

Optioneel kan de restauratie van het chat gedaan worden via een uitwisseling van de SD-kaart (als het back-upbestand hier is opgeslagen) of op Google Drive. Voor de tweede variant is echter hetzelfde nummer en dezelfde Google-account te gebruiken als voorheen. Na verificatie van het telefoonnummer WhatsApp stelt automatisch de chatgeschiedenis en alle media over Google Drive te herstellen. Hier alleen moet worden getypt op Next en de communicatie is hersteld van WhatsApp.