Verwijder WhatsApp Videos is een nuttige maatregel om geheugenruimte vrij te maken op de telefoon. hier is hoe het onnodig clips uit of is zelfs niet het downloaden!

De hele procedure kan bovendien Spaar je kijkt wanneer je brengen de huidige download van WhatsApp voor Android op de telefoon. Want op androids kunnen worden gestreamd clips en bekeken met de nieuwste versie van de populaire Messenger. Dit bespaart niet alleen de volledige downloaden van video's, maar ook datavolume en de Entmüllen het apparaat daarna.

Verwijder WhatsApp door drie varianten

Er zijn drie praktische manieren om snel te ontdoen van impopulaire video's van Smurfen met helium stemmen met slechte grappen of schaars geklede blondjes weer:

1. Verwijder de clips direct in de chatgeschiedenis

De snelste manier is de directe uitvoering van de clip. Hiervoor moet de betreffende chatgeschiedenis open en dat op de punten waar de video is gedownload zijn. Open nu met een lange tik op de clip in het submenu en kies de top-rechts pictogram om de prullenbak. bevestig de handeling met het verwijderen en al de clip wordt verbannen uit de mobiele telefoon.

Clear Whatsapp VideosIn het chat Whatsapp video's te verwijderen.

Spoor 2 video's in mappen

Wie wil er niet om door te klikken individuele chatgeschiedenis zijn opgeslagen WhatsApp video te verwijderen, dat kan ook direct in de map. Daarvoor moet je naar de galerie te openen en bel de video map WhatsApp op zijn smartphone. Ook hier op het pictogram moet worden geselecteerd met de vuilnis en het verwijderen van clips worden achteraf aangevinkt. Tot slot bevestigen de werking en kijk uit naar de vrije ruimte.

Clear Whatsapp Video V2Betreffende de Galerij Whatsapp verwijderen video's.

3. Met een schone schoonmaak tool

Inmiddels zijn er tal van toepassingen en apps die gebruikers helpen om hun telefoon te bevrijden van de vuilnisbak. Voor dit doel zijn zeer algemene vraag als instrumenten van CleanMaster ontworpen voor Android of specifiek aan WhatsApp apps zoals de Easy Cleaner Voor WhatsApp. Werkt net als een file manager en geeft alle opgeslagen gegevens van de Boodschappers door type (profiel, foto's, audio-bestanden, video's, wallpapers etc.). Na de juiste map selecteren alle clips worden weergegeven en kunnen worden geselecteerd om te verwijderen.

Het alternatief: het downloaden van clips te voorkomen dat direct

Wie wil er niet te WhatsApp video's handmatig te verwijderen, moet ervoor zorgen dat ze niet eens het land op de smartphone. In de instellingen van de dienst is het automatisch downloaden kan namelijk af. Om het hoofdmenu te openen en selecteer de optie dataverbruik. Onder Media Car Download (mobiele data-verbinding, draadloze verbinding en roaming) voordat het vinkje video's moeten worden verwijderd in alle drie de opties. In de toekomst video's worden alleen opgeslagen als u handmatig de operatie in het chat bevestigt.