Foutmelding: “WhatsApp gewoon registreert audio op”?

Veel WhatsApp-gebruikers die willen gewoon een gesproken bericht zenden, wordt geconfronteerd met een vervelende foutmelding: WhatsApp gewoon registreert audio op com Google Android googlequicksearchbox: interactor kan nu niet opnemen, "zegt hij. Dit is heel vervelend. Hier te helpen!

WhatsApp gewoon registreert audio opDe fout WhatsApp platen gewoon audio op kan heel vervelend zijn als je gewoon wilt om een ​​gesproken bericht op te nemen. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp / Redactie)

WhatsApp gewoon registreert audio op: irritante bug op Android

Van een zegen, de andere vloek: het spraakbericht. het is praktisch echter alles. Het is niet altijd hebben gratis ogen en handen naar type, maar ik wil gewoon iemand iets belangrijks vertellen zonder meteen bellen. Zo snel losgequatscht vinger op de opnameknop en.

Gewoon dom wanneer er een fout boodschap van de hele zaak maakt een roet in het eten. maar dat is wat er gebeurt momenteel bij sommige gebruikers van WhatsApp voor Android. Nadat het bericht "WhatsApp platen gewoon audio op" verschijnt, het verzenden van het spraakbericht is in feite niet meer werken - in ieder geval niet zo lang als je niet de foutmelding wegklickt. Het achtervoegsel "com Google Android googlequicksearchbox: interactor" is ook niet de zaak beter uit te leggen.

WhatsApp registreert alleen audio OK GoogleDe fout komt voort uit een conflict met de spraakbesturing OK Google. U kunt het probleem op te lossen op de Voorkeuren 'van Google. (Afbeelding: Screenshot Google / Redactie)

De reden: OK Google

De foutmelding treedt op vanwege een intrinsieke conflict: je kunt in feite optreden als OK Google, dat Spachsteuerung wordt geactiveerd. En dat is niet echt een fout, maar uit voorzorg aan de kant van Google. Voor zodat de stem dienst wordt gebruikt zonder toestemming moet worden voorkomen.

Vooral onder Android 7 Nougat van de fout is heel gebruikelijk, zoals OK Google wordt geactiveerd als voice control hier snelle tijden (onbewust). Zij bieden u als gebruiker de mogelijkheid om voice search op elk scherm door "OK ​​Google" zegt u in te schakelen. En dat correleert met de WhatsApp spraakopname.

De betreffende instellingen zijn niet zo gemakkelijk te vinden als je op zoek bent op de verkeerde plaats. De truc: Aangezien dit een Google-functie waarmee je disable het nodig hebben met behulp van de Google-app. U kunt geen manier om de foutmelding op het reguliere systeem instellingen op te lossen vinden.

WhatsApp registreert alleen audio-instellingenBij de instellingen vindt u de juiste schroeven te vinden. (Afbeelding: Screenshot Google / Redactie)

De uitweg: OK Google uitschakelen Everywhere

Zo kunt u spraakberichten opnieuw verzenden, zodat je nodig hebt om elk scherm Google voice control uit te schakelen. Het werkt als volgt:

  1. Hiermee opent u de instellingen in de Google-app.
  2. Selecteert waar de ingang taal.
  3. Zoekt OK Google en getypt.
  4. Op het volgende scherm, is de instelling te vinden op elk scherm. Mogelijk maakt.

Een ander pad leidt u door uw Google-account. Daar kunt u de stem en audio-activiteiten in het kader van activiteiten te onderbreken.

Nu is de spraakopname via WhatsApp moet weer aan het werk en de boodschap "WhatsApp registreert alleen audio naar" een ding van het verleden.

map