De Messenger is een geweldige manier om te netwerken met andere mensen en om nieuwe mensen te leren kennen. We vertellen je hier hoe je nieuwe Voor WhatsApp groepen kan en wat je zou moeten overwegen je doet.

Voor WhatsApp groepenWie wil WhatsApp groepen vinden, heeft een paar manieren om te netwerken. (Foto: pixabay / Redactie)

vinden van de beste WhatsApp groepen

Wie is al lid van een groep? The Messenger WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone kunnen mensen met elkaar te verbinden die elkaar al kennen - maar ook helpen om nieuwe vrienden te vinden.

Groepen zijn aan de ene kant een geweldige mogelijkheid om evenementen met vrienden te plannen of in contact te blijven. Maar er zijn openbare groepen die u kunt deelnemen en waar u waarschijnlijk weet nog niemand. Hoe kun je deze WhatsApp groepen, betalen we je vertellen. maar dit wordt beschouwd als een beetje voorzichtig zijn.

Met behulp van de zoekfunctie: Alleen voor leden

WhatsApp is bekend, een zoekfunctie. Dus als je een lid van tientallen groepen zijn en hebben een beetje uit het oog verloren, kunt u waar uw woont al uw groep, op deze zoekopdracht. Echter, kunt u (nog) niet groepen waarin je bent nog geen lid.

WhatsApp groepen vinden nieuwsgewenste talloze nieuws? Dan deel gaan uitmaken van een groep. Maar wees voorzichtig, zal uw nummer wordt weergegeven voor alle leden! (Foto: pixabay)

Vind nieuwe vrienden: gebruik websites

Maar er zijn verschillende manieren om nieuwe groepen die buiten de Boodschappers vinden. Eén van deze mogelijkheden is eigenlijk Ebay advertenties. Hier vindt u een overzicht van alle mogelijke onderwerpen groep vinden. Vervolgens kunt u een verzoek aan de beheerder en regelaar van het scherm, zodat het bijdraagt ​​aan jou.

Ook hebben verschillende kanten nu opgedoken in het netwerk waarop groepen kunnen worden aangepast op zoek naar nieuwe leden. Voorbeelden zijn Groupler.net of group.fish. Hier kunt u ook gemakkelijk zoeken naar onderwerpen en de groep aan te sluiten via een link.

Daarnaast krijgen de kans om te leren over Facebook of andere sociale media mensen voor groepen leent zich natuurlijk.

Voor WhatsApp groepen Group.fishEen mogelijkheid is Group.fish - maar je nummers die je gewoon in het openbaar worden bekeken met een truc. Dus wees voorzichtig! (Foto: group.fish/Redaktion)

Let op: Nummers worden doorgegeven

Nu zijn er in de hele WhatsApp groepen vinden-ding is een catch: WhatsApp nodig, zodat uw telefoonnummer, zodat uw account wordt geverifieerd bij allen en kan werken. Dit aantal zal worden meegedeeld dienovereenkomstig alle deelnemers van de groep -. En niet alleen meedoen als u voorstelt, bijvoorbeeld over Group.fish een groep en klikken op de link, kun je al alle nummers van de leden van de groep te zien. Zelfs als je jezelf bent nog geen lid. Zodat andere gebruikers die minder goede bedoelingen hebben kan.

Dus je kunt niet uw apparaat te bedienen nummer in wier handen. Overweeg je zo goed als je a) wil gewoon delen met anderen in een openbare groep, het aantal en b) als u echt aan een groep die openbaar is te vinden op het internet, zodat meedoen iedereen uw nummer kan gemakkelijk te weten komen. Privacy is een belangrijke zaak. Een mogelijkheid zou zijn om een ​​geschikte prepaid kaart voor dergelijke doeleinden te gebruiken, hun nummer kan niet worden terug te voeren op u en u hebt gebruikt voor dergelijke groepen.

Als je weg, tijden hebben geen zin om spam, kunt u hier lezen hoe u groepen en chats schakelen dempen of hoe om terug te krijgen verlaat Groep:

  • WhatsApp Mute: om te zwijgen Plappermäuler
  • vertrekken WhatsApp groep: Dus het de snelste zal werken