Post (͡ ° ͜ʖ ͡ °) Lenny Gezicht bij WhatsApp en Facebook

Post (͡ ° ͜ʖ ͡ °) Lenny Gezicht bij WhatsApp en Facebook

In sommige gemeenschappen is het lopen en toe te voegen aan speciale emoticons of symbolen te gebruiken om op te vallen. Soms voelen als vrienden met een Lenny Gezicht om indruk te maken? maakt hier slim!

In Messenger en chat clients, zoals WhatsApp voor Android te downloaden of de Facebook-app een aantal smileys en emoji zijn geïntegreerd. Toch kan een beetje variatie geen kwaad. Hoe zit omdat bijvoorbeeld, met emoticons dat niet iedereen?

Lenny Gezicht

Lenny Gezicht: Geen smiley uit de kast

Een van de bekendste en meest populaire speciale smileys op het net dat telt als “Le Lenny Face” of “Le Gezicht” bekende karakter construct. Het breekt de grenzen van het normale karakter repertoire waarmee kan inderdaad niet zo veel te doen. mogelijkheden met eenvoudige brief combinaties smileys = maken) of :-p snel uitgeput. Iedereen die wil meer geavanceerde en meer complexe gezichten, die moet bereiken in zijn trukendoos met speciale tekens en symbolen te ontwikkelen. En ziedaar – niet in een andere varianten grappige gezichten zijn mogelijk.

De oorsprong en de verspreiding van (͡ ° ͜ʖ ͡ °)

De emoticon verscheen voor het eerst drie jaar geleden (18 november 2012) op de Finse Afbeeldingen platform Ylilauta op. Een paar uur later, werd zijn gezicht gepubliceerd in het Engels-sprekende imageboard 4chan. Kort, de emoticon deze en andere fora overstroomd. Na de eerste klachten over het overmatig gebruik zijn verhoogd, een anonieme gebruiker die het gezicht geplaatst met de zin “this thread lekt uit de hemel.” Voor een tijdje verschillende gebruikers werd verboden wegens spamming. De verdeling was echter niet meer te stoppen, zodat de emoticon verscheen Warcraft forums, onder andere op YouTube en in World of. Ook in Sandboxspiel Minecraft of op Tumblr Lenny Gezicht werd gespot.

Lenny Gezicht oorsprong

Gebruik (͡ ° ͜ʖ ͡ °) in WhatsApp, Facebook en Co.

Eén ding is duidelijk in elk geval: Wie het posten van dit gezicht buiten die imageboards, heeft de volle aandacht van zijn vrienden. Het gezicht bestaat uit verschillende karakters en derhalve vallen uit de boring Smiley raster. Dus waarom niet gewoon de tijd plaatsen op WhatsApp in een praatje of laat op facebook op een muur?

Gebruikers die willen gebruik maken van de (͡ ° ͜ʖ ͡ °), kopiëren vanaf hier alleen maar het icoon en plak deze in de gewenste chat of Facebook opnieuw. Wie zit op de computer gewoon gekopieerd Lenny Gezicht drukt u op Ctrl + C en voeg vervolgens weer via Ctrl + V. Maar mobiele gebruikers van iPhones en Androids kunnen eenvoudig kopiëren het gezicht. Voor deze eenvoudige lange tik op het pictogram.

Diverse Lenny Gezicht Variations

Het plezier gaat nog verder, want in totaal kan worden gemaakt met behulp van de speciale tekens en symbolen dan 10.000 verschillende smileys. Sommige varianten van (͡ ° ͜ʖ ͡ °) is hier beschikbaar:

  • (͠ ° ͟ʖ ͡ °)
  • ᕦ (͡ ° ͜ʖ ͡ °) ᕤ
  • (͡ ~ ͜ʖ ͡ °)
  • (͡͡ ° ͜ ʖ ͡ °)
  • (ง ͠ ° á ͡ °) ง
  • ヽ (ຈ á ຈ) ノ

Lenny Gezicht Variations

map
Adblock
detector