Wie wil weten hoeveel WhatsApp berichten dat hij in een heeft verzonden en ontvangen op elk gewenst moment WhatsApp statistieken opzoeken. We tonen hieronder, waar de verborgen deze statistieken. nu na het downloaden van WhatsApp voor Android, zien hun eigen statistieken op WhatsApp en controleren hoeveel berichten die u al hebben uitgewisseld!

Zie Informatief en interessante statistieken WhatsApp

Gelukkig WhatsApp berichten zijn gratis, dus het is voor de meeste gebruikers niet belangrijk hoeveel berichten u hebt verzonden en ontvangen. Wie is deze verhelderende cijfers WhatsApp nog steeds geïnteresseerd, die snel en gemakkelijk kunnen vinden uit het aantal verzonden berichten. De ontwikkelaars hebben een WhatsApp statistieken functie in de app, die kan worden gevonden in de instellingen toegevoegd.

WhatsApp statistiekenWe vertellen u waar de WhatsApp statistieken verborgen!

heeft er interessant, niet alleen de kale cijfers van berichtjes verstuurd en ontvangen, maar ook hoeveel datavolume van gebruikers door middel van berichten en media al heeft veroorzaakt. Ook hier wordt zorgvuldig verdeeld in data verzonden en ontvangen.

Wij vinden de WhatsApp statistieken!

Om de WhatsApp nummers op een Android-smartphone te bekijken, de gebruiker opent WhatsApp en tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek. In het menu kiest hij instellingen en typen vervolgens op het gebruik van gegevens en er aan de bovenkant van het netwerkgebruik. Hier eens erschient een overzicht met veel interessante nummers.

WhatsApp Statistieken Network UsageKlik op netwerkgebruik!

Het aantal berichten verzonden kunnen worden gelezen als het aantal ontvangen. Daarnaast is de WhatsApp onthult statistieken over het aantal media bytes verzonden en ontvangen. Deze waarde is natuurlijk niet in bytes aangegeven, maar met elkaar gemeen megabytes. De volgende zijn de WhatsApp data verzonden en ontvangen bericht bytes.

Statistieken over uitgaande en inkomende gesprekken WhatsApp

Ondertussen aangezien WhatsApp is niet alleen een boodschapper, het ondersteunt ook oproepen en video-oproepen, kan de gebruiker het aantal uitgaande en inkomende gesprekken in WhatsApp ervaring te brengen. Hier, de WhatsApp Statistieken informeert ook over de bijbehorende gebruiksgegevens, die kan worden gevonden oproep bytes in sectie WhatsApp.

WhatsApp statistieken datasetsAantal ontvangen en verzonden berichten, evenals informatie over de omvang van de gegevens veroorzaakt

Hoeveel data wordt verbruikt bij roaming door middel van WhatsApp?

Het gaat verder met de Google Drive-bytes en de hoeveelheid gegevens die zijn verzonden of ontvangen in roaming. Onder hen kijken geïnteresseerd WhatsApp gebruikers onder bytes in totaal. Verzenden / ontvangen van het volledige bedrag van de gegevens die worden uitgewisseld via Messenger. Aan het einde van WhatsApp statistieken, is er nog steeds de mogelijkheid om het volledig terug te zetten. Hier, geeft ook aan wanneer dit voor het laatst is gebeurd.

WhatsApp oproep statistieken over iPhone

Wie maakt geen gebruik van Android-toestel, maar een iPhone tikt ook op Instellingen, selecteer Datagebruik en rollen in het volgende venster te wijzen netwerkgebruik te bekijken met een iOS-apparaat statistieken. Dit valt inhoudelijk vergelijkbaar zoals op Android.

zowel iOS en Android - - opnieuw in te stellen wanneer de gebruiker schakelen naar een nieuwe smartphone, de statistieken. Dit geldt ook bij het gebruik van hun eigen telefoon werd overgebracht naar de fabrieksinstellingen. Daarom is het heel goed mogelijk dat de gebruiker al aanzienlijk meer berichten heeft gestuurd met WhatsApp, zoals aangegeven in de statistieken.