Gesprekken met WhatsApp: Wat u moet weten

Het werd lang gespeculeerd over de nieuwe VoIP-functie, nu is het daar. iedereen met WhatsApp gesprekken wilt, maar wat zou moeten overwegen. Hier leren de belangrijkste feiten functie aan te roepen!

Sinds dinsdag 31 maart, 2015 het is nu het volgende: Het WhatsApp belfunctie. Iedere gebruiker die al heeft de versie 2.12.19 Download from WhatsApp voor Android kan de nieuwe oproep functie te kunnen gebruiken. De functie momenteel alleen Geluidsoverdracht klaar is, wordt de beeldoverdracht waarschijnlijk nog volgen. Wie nog steeds afgekeurd de innovatie en hoeft hier niet durven krijgt de volle lading van WhatsApp noemt info. We laten zien hoe makkelijk het is, als je wilt bellen met WhatsApp. We hebben ook tips over de bediening van de functies aan boord en wijzen op valkuilen die je altijd in acht moet nemen.

WhatsApp gesprekken

Gesprekken met WhatsApp: Simpel, toch?

Eigenlijk, ja, omdat de werking van de nieuwe functie kon echt niet eenvoudiger. Voordat u een duik in de Plauderwahnsinn maar moet een aantal Vereisten voor het gebruik de WhatsApp gesprekken worden voldaan:

  • Update naar versie 2.12.19
  • de telefoon partner moet de meest recente versie ook
  • Android-besturingssysteem (voor iOS zijn oproepen NOG niet beschikbaar)
  • stabiele internetverbinding (Wi-Fi of mobiel netwerk)

Doet een beroep op WhatsApp: hoe het werkt

Indien de eisen voor telefoneren met de gebruiker verloopt als volgt:

WhatsApp noemt Tabseerste Eerste WhatsApp wordt geopend. Een nieuwe structuur van de app is meteen duidelijk. de drie tabbladen kunt bellen, chats andcontacts worden geraadpleegd via een nieuwe bar. Achter het tabblad Gesprekken alle oproepen worden nu weergegeven: het maakt niet uit indien gemaakt, aanvaard of gemist.

tab WhatsApp telefoontje

tweede Nu is het contact is geselecteerd om te worden genoemd. Dit ga je op de chat naar de gewenste contactpersoon. De chat wordt geklikt en nu zou het pictogram receiver verschijnt boven de chatgeschiedenis in de menubalk.

derde Nu klikt u op het pictogram en de verbinding met de gewenste persoon is gevestigd.

WhatsApp telefonisch contact4e Het gesprek wordt beëindigd zoals gebruikelijk op de rode handset.

Instelmogelijkheden voor WhatsApp gesprekken

Een functie die is niet geheel irrelevant op het gebied van telefonie, is de ringtone. Hiervoor heeft WhatsApp sommige opzichten geïntegreerd. Onder Instellingen en vervolgens Meldingen, vindt de gebruiker vrij laag verschillende opties die de ringtone van invloed. Aldus kan de inkomende oproep beltoon worden geselecteerd voor een. Daarnaast kan men contactloze specifieke geluiden gebruiken of de trilling te activeren.

WhatsApp telefoon ringtone

De kosten voor het telefoneren via WhatsApp

Wie wil om te bellen met WhatsApp, leidt in principe bellen via internet, zoals we al kennen van andere VoIP-diensten zoals Skype. De gesprekken worden gerouteerd via Facebook server. Het maakt niet uit waar de gebruiker kan oproepen worden gemaakt over de hele wereld op deze manier, op voorwaarde dat er een internetverbinding.

Hier is het probleem komt in de functie. Gemakkelijk en zonder beperking is de call-functie, als je kijkt in de WLAN gevestigd. Voor één, de stem kwaliteit is dan is dat geweldig, omdat het netwerk stabiel is. Ten tweede wordt de eigen gegevens volume niet aangeboord.Echter, degenen die op zijn eigen mobiele netwerk wilt bellen met behulp van WhatsApp moet twee dingen op:

eerste De geluidskwaliteit is misschien een beetje lijden omdat het radionetwerk is meestal niet zo stabiel als een Wi-Fi-verbinding.

tweede Wie wil bellen via het mobiele netwerk te maken, moet een plan met voldoende gegevens volume, omdat de oproepen niet onaanzienlijke hoeveelheden gegevens te zuigen. 1,5 Mbyte per minuut worden geclaimd gemiddeld. Bijvoorbeeld gebruikers die een data vast tarief van 1 GB, kan bellen ongeveer 10 uur WhatsApp vervolgens het gegevensvolume nul te maken.

map