Nieuwe emoticons met Unicode 8: Unicorn & bubbly

De Unicode Consortium Unicode 8.0 op 17 juni 2015 ten slotte nieuwe emoticons gepubliceerd. Zo zal het volgende eenhoorns blijven, geven een Nerdface nieuwe sport symbolen of gebouw als een synagoge of moskee. De etnische diversiteit van de kleine foto's zullen in de toekomst aanzienlijk meer kleurrijke en politiek correct.

Wees niet verbaasd: De emoticons zijn op Android en Windows niet via WhatApp, Skype & Co beschikbaar. Maar ze zullen zeker de volgende systeemupdate op uw telefoon beschikbaar zijn. Omdat de individuele Messenger vervolgens concreet uitvoering van de pictogrammen, is nog niet zeker. BTW: Als u nog niet gevonden de juiste boodschapper, komen hier om gratis te downloaden WhatsApp en dus om de huidige onbetwiste koning van de mobiele communicatie.

nieuwe emoticons

actualiseren 2015/12/02

Na alle gebruikers van de bètaversie van WhatsApp robots al Nerd & kon Schampusflaschen sturen, is het nu zo ver voor alle Android-gebruikers. De nieuwe update brengt een hele reeks nieuwe miniaturen om de chat-pimpen. Om de laatste versie te downloaden, inclusief de nieuwe emoji is te bereiken via de link hierboven.

Nieuwe Emoticons na de update

WhatsApp-update voor Android brengt nieuwe emoticons

bijgewerkt 28/01/2015

74 nieuwe voorstellen voor nieuwe emoji: The Unicode Consortium beslist verwacht tegen juni 2016, die ideogrammen worden genomen. Nieuwe emoticons er vooral moet worden bij dieren en voedsel. Dus vos, adelaar, eend, vleermuis, haai of uil kon via de favoriete messenger misschien worden verzonden vanaf de zomer. Als je het leuk stevig, aanvallen in de toekomst eventueel voor kebab om zijn culinaire wensen uit te drukken. De beste kans via WhatsApp en Co wordt verzonden in de toekomst, maar een zwangere vrouw, een schouderophalend gentleman of bekende van Skype ROFL (Rolling On The Floor Laughing) Emoji.

actualiseren 2015/12/04

Tenslotte is er de nieuwe emoji beschikbaar voor Android! Met de langverwachte update eenhoorn en champagne zijn ook op Android. Daarnaast is de update wordt geleverd met een back-up functie waarmee chats, voice-opnamen en foto's kunnen via Google Drive worden beveiligd.

actualiseren 2015/11/23

De nieuwe emoji kan via WhatsApp Web worden gestuurd. Er zijn op de PC-versie van de Boodschappers drie nieuwe tabbladen: voedsel, natuur en sport. Zo kunnen gebruikers nu sneller vinden van de juiste afbeelding en stuur het.

actualiseren 2015/10/26

Na het updaten naar iOS 9.1, de nieuwe emoticons op de iPhones beschikbaar zijn. Android-gebruikers zullen echter moeten wachten tot de nieuwe beelden te houden op de smartphone feeder.

Artikel van 2015/06/19

Emoticons met Unicode. 8

Degenen die nieuwsgierig zijn wat nieuwe symbolen binnenkort zal verschijnen op de mobiele telefoon of tablet, een overzicht van alle nieuwe iconen hier. De totale toekomstige verrijken 37 nieuwe emoji, en vijf Emoji Modifiers de chat en Messenger wereld. De modifiers er bijvoorbeeld voor zorgen dat de nieuwe emoticons met Unicode 8 zijn in verschillende huidskleuren worden verzonden en dus maak de gesprekken via Messenger en smartphone nog kleurrijker. Apple al ondersteund emoticons met Unicode 8, zodat iPhone-gebruikers zullen vinden voor enige tijd de multiculturele diversiteit in, voordat publicatie. contrast, Android-gebruikers alleen nog te wachten op de volgende systeemupdate.

nieuwe emoticons huidskleur

map
Adblock
detector