WhatsApp Uitzending: massa bericht zonder peer pressure 2023

WhatsApp Uitzending: massa bericht zonder peer pressure

U heeft een boodschap voor veel van uw contacten, maar wil niet speciaal het opzetten van een groep? Dit is ook zo en zonder vervelende Copy&Plakken. Omdat over de WhatsApp uitzending Berichten naar meerdere contacten kan tegelijk verzenden. En dit kan gemakkelijk worden bereikt en met weinig werk – hoewel de functie is verborgen een beetje. Als u nog niet WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone op hun apparaat hebben geïnstalleerd, de app kan worden hier direct bij ons door de manier waarop gedownload.

WhatsApp uitzending(Foto’s: editorial)

WhatsApp broadcast – Private boodschappen voor veel ontvangers

Soms is het nodig om een ​​bericht gelijk is aan een heel bataljon te sturen. Het speciaal voor het maken van een WhatsApp groep is niet altijd het beste idee – hetzij omdat er te veel contacten om het bericht of gewoon voor de privacy te ontvangen. In groepen, worden de nummers van alle contacten in feite getoond. Of u niet wilt dat iemand zal merken dat het bericht nog niet andere mensen heeft ontvangen. maar nogal omslachtig te typen of een bericht voor elk contact met de uitzending kenmerk van WhatsApp te kopiëren kan worden gebruikt.

De naam van de functie is meer dan geschikt als om uit te zenden genoemd in omgangstaal Engels als zoveel uitgezonden, en dat is precies het doel van de functie.

Maak WhatsApp uitzending

In de transmissie optie is het gebruik van een megafoon – en het kan niet alleen worden verzonden sms-berichten, maar ook foto’s, video’s, voice berichten of documenten. En dat, zoals ik al zei, om meerdere mensen – en om de gehele lijst met contactpersonen.

  Post (͡ ° ͜ʖ ͡ °) Lenny Gezicht bij WhatsApp en Facebook

De privacy is hier bewaard gebleven, en dat is het mooie van uitzending nieuws. Voor elke ontvanger krijgt het bericht in de normale chatten – en ziet niet dat de andere hetzelfde bericht ontvangen. Dit op zijn beurt de zender aan de andere kant erkent op twee manieren. Aan de ene hand in zijn WhatsApp een praatje voor de uitzending wordt gecreëerd die kan worden uitgebreid. Ten tweede worden de broadcast-berichten die in de individuele gesprekken met een kleine megafoon.

WhatsApp uitzending ontvanger

Maak uitzending lijst in WhatsApp

Het creëren van een WhatsApp uitzending is niet moeilijk – je moet samenstellen van een lijst van ontvangers nog maar net te zetten. Het werkt als volgt:

  1. Je opent WhatsApp en doet een beroep op het menu – de drie punten boven de rechter – het item nieuwe uitzending op.
  2. Een gewijzigde lijst geopend waaruit de ontvanger kan worden geselecteerd.
  3. Zodra dit is gebeurd, u tikt op het groene vinkje in de rechterbenedenhoek en landt in de nieuwe broadcast-chat.
  4. Hier kan het bericht nu normaal getypt in een foto of video verzonden of een gesproken bericht is opgenomen. Het bericht wordt dan doorgestuurd naar de opgegeven ontvangers op de verzendknop.

Een hint is nog steeds WhatsApp: Alleen ontvangers die het nummer van het station in hun lijst met contactpersonen hebt opgeslagen, wordt het uitgezonden bericht.

WhatsApp broadcast bericht

Mass bericht met een eigen stijl

In de chatlijst volgende kan worden gevonden, die later kan worden uitgebreid, noch de nieuwe uitzending lijst met het pictogram megafoon. Dus als je een bericht wilt sturen naar de eerder geregistreerde contacten, dit kan gemakkelijk hier doen – of zelfs meer contacten toe te voegen. Ook uitgezonden lijsten kunnen worden gewijzigd. Slechts één foto kan niet kloppen. Hiervoor kan de achtergrond zoals in elke normale de chat worden gewijzigd.

  100 grappige koosnaampjes voor mannen en Flirt Chat

Daarnaast zal het bericht verschijnen, zoals reeds vermeld, zelfs in de individuele chats, gemarkeerd met de kleine megafoon pictogram naast het bericht. Bij de ontvanger, is dit pictogram niet weergegeven. Reacties een contact, het nieuws komt slechts in individuele chatten, niet in de uitzending lijst – die de lijst bij te houden heel duidelijk.

WhatsApp uitzending megafoon

Dus de meldingen te houden een eigen karakter, ondanks de massa-mailing. Als iemand antwoordt, is het altijd dialogen. Vervelend discussies tussen leden van de groep kan worden vermeden. En dit is – in aanvulling op de anonimiteit bij de ontvangers – waarschijnlijk het belangrijkste voordeel van WhatsApp uitgezonden berichten.

map