Messenger vandaag zijn echte all-rounder als het gaat om het verzenden van gegevens. Aangezien ook de meest populaire dienst is geen uitzondering. Naast nieuws, foto's en video's, kunnen gebruikers namelijk met WhatsApp Stuur PDF. Dit is ook niet langer een truc is nu noodzakelijk. Integendeel, het document dat u kunt eenvoudig selecteren en uit te zenden. Wij laten u zien hoe en waar het te doen.

Via WhatsApp PDF Verzonden: Dit zijn de voorwaarden

Sinds enige tijd hebben al WhatsApp voor Android en WhatsApp voor iPhone een grote toegevoegde waarde voor de gebruikers. Voor de laatste, omdat er zo veel bestandstypen kan verzenden via de boodschapper, de gratis te downloaden is de moeite waard voor ons allemaal. Over de aanvullende documenten namelijk knop verschillende bestandsformaten, waaronder .docx en zelfs PDF kan sturen.

WhatsApp Stuur PDFOndertussen, geen probleem: Over WhatsApp Stuur PDF. (Foto: editorial)

Via WhatsApp Stuur PDF: Voorwaarden

Voorheen moesten gebruikers een kleine omweg te nemen en een extra tool, een Android-file manager, installeren, naar PDF en andere documenten die er geen beeld of video-formaat naar contacten te sturen. De PDF-bestanden zijn er "verborgen" in MP3-bestanden.

Deze omweg maar is nu niet meer nodig. WhatsApp is al enige tijd geleden gereageerd op de wens van de gebruikers en biedt nu om bestanden te verzenden via een extra knop. Dit is zeer snel en gemakkelijk. Verdere eisen zijn voor een eventueel noodzakelijke. Alleen WhatsApp moet worden geïnstalleerd en het te verzenden document moet zijn, uiteraard, op het apparaat - of die kunnen worden benaderd vanuit de smartphone in een wolk.

Stuur Doc en PDF-bestanden: Hoe het werkt

  1. Om een ​​PDF-document te sturen, moet de gebruiker eerst weten waar het bestand zich bevindt, om ze snel te vinden.
  2. Dan WhatsApp wordt geopend. Vervolgens selecteert u de gewenste praatje.
  3. Als u in de rechterbovenhoek van de paperclip tikt, verschijnt een klein venster geopend. De eerste vermelding is er document. Deze kraan.
  4. Dit zal de map 'Documenten' te openen. Als het bestand hier brengen, mogen alleen selecteren uit de lijst. Anders gewoon zoeken ... tik andere documenten en het opent een zijbalk waarover men toegang tot alle andere locaties heeft, zelfs op cloud services.
  5. Het document dat u gevraagd tap. Opnieuw een bevestiging verschijnt. Tik gewoon op "Verzenden" en het document gaat op een reis naar de geselecteerde contactpersoon.

De ontvanger zal het document in de vorm van een bericht ontvangt.

WhatsApp Stuur PDFPDF's en andere documenten kunnen gemakkelijk worden over het document * * Stuur knop. (Foto: Redactie / Screenshot)

PDF schepen - moet de ontvanger doen?

Het contact, het document is verzonden, gaat nu precies zoals voor een video of een beeld. Door het document dat aankomt in een bericht te tikken, WhatsApp downloadt het bestand automatisch gedownload en opent het.

Gedownloade documenten worden automatisch opgeslagen in WhatsApp map Documenten, de ene met een bestand manager - toegankelijk - zelfs de Android intern. Het pad is storage / whatsapp / media / whatsappdocuments.

Een document kan overigens een maximale grootte van 100 MB, anders is de upload mislukt. Anders, met WhatsApp Stuur PDF nu zo een briesje.