Help: WhatsApp video kan niet worden afgespeeld? 2023

Help: WhatsApp video kan niet worden afgespeeld?

Je hebt een clip verzonden naar je wilt kijken naar je per se, maar de WhatsApp video kan niet worden afgespeeld? Dit kunt u doen als de clip niet!

Met de huidige versie van het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS, het is gemakkelijk mogelijk om video’s te sturen of stel een status. Maar waarom is het wanneer er een probleem?

WhatsApp video kan niet worden afgespeeldWhatsApp video kan niet worden afgespeeld? Hier zijn de oplossingen. (Fig. Pixabay / Redactie)

Whatsapp video kan niet worden afgespeeld? Dat helpt!

Het kan verschillende oorzaken die een ontvangen clip niet kunnen worden afgespeeld hebben. Hier zijn de meest voorkomende zijn inclusief oplossing op een rijtje:

1. Verkeerde formaat

Android video kan worden afgespeeld met deze formaten: MP4, AVI & 3GP. In een ander formaat, in de meeste gevallen de download van VLC Media Player voor Android kan helpen.

WhatsApp video kan niet worden afgespeeld VLCZiet er spectaculair, maar het is een kleine all-rounder: de VLC player voor Android. (Fig. Videolan)

2. Onvoldoende geheugen

Dan moet u uw telefoon entmüllen. Bijvoorbeeld door uw oude foto’s of apps verwijderd die je niet meer gebruikt. Hoe precies onthult ons artikel: schrappen Android-apps en vrij van verontreinigingen

WhatsApp video kan niet worden afgespeeld geheugenHoe sneller je ontruimen van zijn mobiele telefoon op de Uninstaller. Worden gevonden in onze downloadsectie. (Foto: INFOLIFE LLC)

  50 originele en leuke WhatsApp groepsnamen Family

3. Ongeldige standaard applicatie voor het afspelen van video’s

In dat geval opent u het menu instellingen en stel de optie Apps. Onder standaard apps Reset U kunt het probleem op te lossen.

4. WhatsApp moet worden bijgewerkt

De WhatsApp video kan niet worden afgespeeld? Ook een verouderde versie van de boodschapper kan de oorzaak zijn. Dan kunt u de laatste versie boven installeren of uitvoeren van een update van Google Play over de link.

5. De video kan niet worden gedownload

Soms afspelen faalt voor het downloaden. Dit kan de volgende oorzaken hebben:

  • De internetverbinding is unterbochen (bijvoorbeeld het netwerk bevindt, een inactieve dataverbinding uitgeschakeld of een actieve vliegtuigmodus)
  • De automatische download is uitgeschakeld in WhatsApp. Dan is het genoeg om tik op de video preview om het downloaden van clips handmatig starten.

Meer informatie houdt deze items bij de hand: WhatsApp omlaag? Hier is alle info & snelle hulp

WhatsApp video kan niet worden afgespeeldSoms is de moeite van WhatsApp is ook aanwezig eenvoudig. (Foto: allestörungen.de)

6. De video is al verwijderd

Voor oudere clips gebeurt het soms dat je ze hebt verwijderd (Bijvoorbeeld, als je de WhatsApp-geheugen. Normaal gesproken is de video kan dan niet opnieuw worden gedownload hebben aangepast. Je moet dan vragen de afzender om de clip opnieuw te verzenden.

7. Het probleem bestaat nog steeds?

Als u hebt geprobeerd 1-6 punten, maar de WhatsApp video kan niet worden afgespeeld, dan kunt u proberen om de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Maar let op: Hier moet je alle gegevens veilig, omdat ze zullen worden verloren wanneer het resetten. Hoe je gaat precies vertelt u ons artikel: reset naar de fabrieksinstellingen Android.

  Zoek WhatsApp groep en zie: Is dat mogelijk?
map