WhatsApp spraakberichten: informatie, how-to tips &

WhatsApp spraakberichten: informatie, how-to tips &

Ifs duurt nog langer te typen of u kunt niet continu staren naar het scherm van de telefoon: WhatsApp spraakberichten zijn uitstekend geschikt voor het reizen. Meer informatie en instructies voor het ontvangen en verzenden van berichten kan hier gevonden worden!

Als SMS vervanging, de Messenger-service WhatsApp voor Android en WhatsApp voor iPhone in Duitsland en vele andere landen van de wereld is al lang afgedwongen. Niet alleen SMS-berichten kunt u deze sturen, zelfs foto’s, korte videoclips en audiobestanden. is ook geïntegreerd een speciale voice recorder voor WhatsApp spraakberichten. Deze berichten vorm is ideaal voor onderweg bij het typen berichten met het toetsenbord niet of slechts gedeeltelijk mogelijk. Hoe het precies werkt, we leggen hier:

WhatsApp opnemen van spraakberichten en stuur – Hier ziet u hoe!

Neem een ​​spraakbericht op met de populaire Messenger-service en e-mail is eenvoudig. Men hoeft alleen de telefoon vast te houden – en houd een sleutel.

  1. Aan de rechterkant onder het groen gemarkeerd microfoon icoon naast het pictogram camera en het veld tekstinvoer.

  2. Om een ​​bericht opnemen, ingedrukt te houden zo lang op het pictogram van de microfoon totdat u eingesprochen eindigde het samenstellen van het bericht.

  3. Om het bericht te versturen dan, liet het pictogram opname of microfoon gewoon weer gaan. En dat is het! contact krijgt nu het bericht direct verzonden.

WhatsApp spraakberichtenHet pictogram voor het opnemen van spraakberichten WhatsApp. (Afbeelding: Screenshot WhatsApp)

Tip: Dat het bericht wordt direct verzonden, soms misschien een beetje ongelukkig. Immers, het gebeurt dat eens een idee heeft, wil ze vast te houden, maar later verzenden. Neem een ​​spraakbericht op en stuur WhatsApp op een later tijdstip, maar niet goed mogelijk is. Echter, men kan nemen in het geval van een spraakbericht met de smartphone-software en vervolgens opslaan op SD-kaart of de interne harde schijf van de smartphone. Dan kunt u het bericht wilt verzenden via WhatsApp als een mediabestand. De overeenkomstige symbool, het nietje, gelegen in de rechterbovenhoek.

WhatsApp spraakberichten te besparen en vind op Android:

Verzonden en voicemailberichten ontvangen WhatsApp slaat automatisch in de juiste map op je Android telefoon. Als u weer toegang tot de audio-berichten, doorsturen, of op andere wijze op te slaan, ging je tot nu toe als volgt:

  1. Open eerst de map met de voicemailberichten. Het bevindt zich onder mijn documenten > Apparaatgeheugen (eventueel SD) > WhatsApp > media > WhatsApp Voice Notes. Hier worden alle WhatsApp spraakberichten worden standaard opgeslagen.

  2. In WhatsApp VoiceNotes aangekomen mappen kunt u de hele map kopiëren en vervolgens op te slaan op een andere locatie.

Belangrijke opmerking: Loop nooit op de oorspronkelijke map of te verwijderen, maar alleen individuele bestanden. Anders kan het gebeuren dat WhatsApp niet meer werkt.

WhatsApp WhatsApp spraakberichten Voice NotesHier vindt u de WhatsApp Voice Notes vinden. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Wat de meeste gebruikers hier waarschijnlijk merken is dat WhatsApp uiteindelijk is begonnen met de boodschappen in aac niet langer op te slaan, maar in .opus formaat. Deze indeling op basis van VideoLAN, zal niet spelen met de normale mediaspeler gemakkelijk. Dus als je wilt weer genieten, moeten de bestanden eerst converteren – dat geldt ook voor bijvoorbeeld met een online converter rechtstreeks via de smartphone – of met de VLC Media Player voor Android Play.

Voice Store berichten op uw iPhone of iPad:

In tegenstelling tot de Android moet de WhatsApp spraakberichten afzonderlijk worden uitgevoerd uit de chat op de iPhone.

  1. Ten eerste, het bijhouden van de boodschap die moet worden opgeslagen naar beneden totdat je kunt kiezen welke methode u het bestand wilt exporteren.

  2. Een relatief eenvoudige werkwijze te exporteren met de Mail app. de berichten kunnen in de gewenste locatie op de computer worden opgeslagen.

map