Recover verloren WhatsApp Chats: Hoe werkt het?

Al snel gebeurd: gleed uit te wijzen en - oh dear! - de chatgeschiedenis is verdwenen. Maar er is een remedie. Hoe om te herstellen per ongeluk verwijderde Restore WhatsApp chats kunnen we uitleggen in dit artikel.

Het kleine scherm van de smartphone heeft al wel eens zijn valkuilen. Het touch-screen bediening en vervolgens deze kleine knoppen - voor de ene of de andere een lastige aangelegenheid. In het bijzonder Messenger, als WhatsApp voor Android te downloaden of WhatsApp voor iPhone te downloaden, waar je loopt rond te tikken over het algemeen veel te zien zijn niet altijd gemakkelijk te hanteren. Zodra gleed of klikte op de verkeerde icoon en plotseling de gehele cursus is verdwenen. Maar gelukkig, WhatsApp heeft het risico van een vergissing, een beetje beperkt - maar er is een mogelijkheid van de mogelijkheid om belangrijke WhatsApp chats te herstellen.

Restore WhatsApp chats

WhatsApp chats herstellen Trick 17

Berichten op WhatsApp kan worden verwijderd. Dat sommige misschien al per ongeluk hebben gevonden. Anderen kunnen met opzet hebt verwijderd een praatje met een persoon met wie ze niet meer begrepen. Maar nu is de vriendschap bloeide weer (of u wilt controleren dat een dergelijke onzin Anderen schreven ... kan inderdaad verdubbelen) en het chat zou een goede terug. Maar niet getreurd: Berichten kunnen halen - in ieder geval degenen die niet al te up-to-date. vormen de basis voor de regelmatige back-ups, die elke 24 uur schiep de Messenger en u kunt zelf ook uit te voeren. En deze back-ups - in het beste geval, natuurlijk, de laatste - kan worden hersteld. Dan verwijderde chats zijn terug.

LET OP: Echter, dat alle berichten kunnen niet worden teruggehaald overweegt. Al die sinds de laatste back-up hebt verzonden zijn verdwenen zodra de back-up wordt geladen. Dit geldt overigens ook voor alle andere berichten van andere chats die zijn aangekomen na de back-up of verzonden. Ook deze zijn dan verdwenen en kan niet herstellen, omdat ze niet zijn opgeslagen. maar PLEASE niet de fout te maken en doen na (per ongeluk) wissen van een gesprek dat men wil een back-up te halen. Dan is het chat namelijk weg en je moet terugvallen op een nog oudere back-up - en dan nog ontbreekt aan het einde meer berichten.

WhatsApp chats herstellen Backup Cloud

Herstel van Chats: Allereerst, controleer dan de laatste back-up

Allereerst wil ik zeggen dat er twee backup-opties in WhatsApp en dus twee manieren om dergelijke herstellen. Beide introduceren we hier.

  1. Allereerst moet u controleren of de regelmatige back-up ook werd uitgevoerd door WhatsApp. Dat je heel gemakkelijk kunt doen door je gewoon open de boodschapper en roept de instellingen van het menu rechtsboven.

  2. In het nieuwe scherm, is er de ingang chats. Open het en je zal het item chat-back-up te vinden. Als je er op klikt, wordt u op de laatste back-up weergegeven.

  3. Als de huidige dag verschijnt als de laatste back-up (meestal de back-up op 2:00 opgenomen), ben je veilig. Ook bij het gebruik van uw back-ups regelmatig (dit kan ook dagelijks worden aangepast) in de cloud (dwz Google Drive of iCloud) op te slaan laten. Als de back-up weer niet al te lang, kunt u beginnen nu relatief lossless om dit laatste back-up bij te werken.

Backups herstellen: Hoe

Nu is de paden afwijken een beetje, afhankelijk van of u wilt gebruik maken van een opgeslagen in de cloud back-up of dat is lokaal opgeslagen één. Laten we beginnen, zodat je WhatsApp chats kunt herstellen met het herstel van de cloud back-ups. In de cloud wordt alleen de meest recente back-up altijd gered, zo maakt het ook mogelijk alleen deze te herstellen. Dus je moet je er zeker van zijn dat de verwijderde praatje in deze back-up is nog steeds aanwezig. Daarnaast is de relevantie van deze back-up is altijd belangrijk wanneer u het laatste back-up hebt gemaakt. Hebt u de automatische save functie die is ingesteld om alleen wekelijks of maandelijks, kan uw back-up vrij oud zijn.

  1. Voor het laden van de back-up WhatsApp moet eerst worden verwijderd. Dit kan gemakkelijk worden gedaan via het menu.

  2. De volgende stap is het installeren van de app en opnieuw uit de Google Play Store, AppStore of van ons. Hoewel WhatsApp zal worden gerenoveerd en het aantal geverifieerde, verschijnt er een verzoek met de vraag of u de chatgeschiedenis te herstellen.

  3. Bevestigde dit bericht en uw laatste chatgeschiedenis wordt overgespeeld - met inbegrip van de lang verloren Chat.

Als een oude back-upbestand te herstellen, is de procedure iets ingewikkelder gehouden. Hier moet je gaan via een lokale back-up:

WhatsApp chats te herstellen back-up apparaat

  1. Hiermee opent u de file manager. Mocht u niet hebt, moet u eerst een. De meeste smartphones organiseren van uw bestanden al een vooraf geïnstalleerde manager belde My Documents.

  2. Zoek de map WhatsApp. Het kan worden gevonden, hetzij in het apparaatgeheugen of SD.

  3. In WhatsApp map de submap Databases, waarbij de files in de vorm msgstore-YYYY-MM-TT.db.crypt12 kan worden gevonden. Doorzoekt het bestand met de datum die bij u past en hernoemt deze msgstore.db.crypt12 aan. De getallen in de crypte-part mogen niet worden gewijzigd.

  4. Nu WhatsApp wordt verwijderd en daarna opnieuw geïnstalleerd. Tijdens de controle, de mogelijkheid van herstel moet nu opnieuw worden aangeboden.

Met deze routes moet je je WhatsApp kan chats herstellen. Gelukkig WhatsApp heeft per ongeluk verwijderen van een beetje minder waarschijnlijk. Het kan nog steeds gebeuren. Dus: Kijk uit!

map