Opnames naar SD-kaart en gratis ontruimen geheugen

beelden niet verplaatsen naar SD-kaart: Een foto voor Facebook hier, een beeld van Instagram hier en het geheugen van de telefoon vol is - onmogelijk om een ​​app te installeren. Zo geeft men de Android weer ademen!

De camera's in smartphones worden steeds beter, dus wat is natuurlijker om deze te gebruiken. Maar het goede camera's hebben ook een goede resolutie en is merkbaar door een overeenkomstige bestandsgrootte. Het verdelen van deze beelden - bijvoorbeeld na WhatsApp voor Android te downloaden - zelfs met vrienden of familie op te slaan wat extra exemplaren van Messenger op het lokale apparaat. Het duurt niet lang en het opslagvolume van de Android-toestel is uitgeput en niets werkt meer. Wiens apparaat met een SD-kaart werken die het probleem gemakkelijk kunnen omzeilen.

SD-kaart te verplaatsen beelden naar het geheugen te verlichten

Een SD-kaart werkt in de smartphone vergelijkbaar met een USB flash drive op de computer. Afhankelijk van het besturingssysteem applicaties en / of bestanden, zoals foto's en afbeeldingen kunnen worden verplaatst naar deze kaart om het ingebouwde geheugen te verlichten.

Dus ga je stap voor stap

Als u foto's en afbeeldingen te verplaatsen naar de SD-kaart, gaat u als volgt te werk:

  • Ten eerste, het hoofdmenu.
  • Hier de gele map is geselecteerd, die heet My Documents.
  • In de volgende stap worden de Eigen Afbeeldingen geklikt.
  • Dit opent een nieuw venster dat alle submappen met afbeeldingen bevat.
  • Kies nu de map waaruit beelden die u wilt verplaatsen naar de SD-kaart.

beelden niet verplaatsen naar SD-kaartbeelden niet verplaatsen naar SD-kaart: Hier is hoe!

  • Naar aanleiding van de beelden kunnen worden geselecteerd om te worden verplaatst.
  • Als je klaar bent met het selecteren van het pictogram moet worden geselecteerd in de rechterhoek. Het bestaat uit horizontale lijnen en een driehoekje.
  • Het opent de optie Move en is gekozen als de locatie volgende SD Memory Card is een drop-down menu om de beelden naar de SD-kaart te verplaatsen

beelden niet verplaatsen naar SD-kaart: Selectie van beeldenMark geselecteerde afbeeldingen met een vinkje.

  • Nu opent automatisch de geselecteerde locatie en de werking kan worden bevestigd met de optie om onderverdelingen en volledig te verplaatsen.

Foto's op SD-kaart en zet bevestigenAll-verschoven beelden zijn nu op de SD-kaart.

Naar aanleiding van de afbeeldingen in de map Mijn documenten verschijnen onder het pad / opslag / extSDCard. Een overzicht in de onderkant van het scherm geeft aan hoeveel items zijn verplaatst. Nu kan de foto's worden overgebracht naar de computer - als het een kaartlezer. Hier, echter, de variatie van de gegevensoverdracht is snel en eenvoudig worden uitgevoerd met een USB-kabel. Beelden werden onopzettelijk verschuiven, de werkwijze kan ongedaan worden gemaakt door stap één tot en met negen en het apparaatoptie gekozen opslag plaats schijfruimte SD-geheugenkaart.

map